Slike – MDR-ZX220BT bežične slušalice
Slike – MDR-ZX220BT bežične slušalice
Slike – MDR-ZX220BT bežične slušalice
Slike – MDR-ZX220BT bežične slušalice
Slike – MDR-ZX220BT bežične slušalice

Funkcije

Bežični prenos uz Bluetooth®

Bežično prenosite omiljene numere putem Bluetooth® veze. Uparite pametni telefon ili tablet sa ovim Bluetooth® slušalicama da biste uživali u muzici, pa čak i upravljali plejlistama i jačinom zvuka direktno sa uređaja.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologija Near Field Communication (NFC) pretvara složeno podešavanje u stvar prošlosti. Samo prislonite odabrane NFC uređaje uz oznaku N na kućištu radi brzog, veoma jednostavnog uspostavljanja veze i Bluetooth® prenos sadržaja može da počne. Nemate NFC? Nema problema. I dalje možete ručno da uspostavite Bluetooth® vezu pomoću menija sa postavkama na uređaju.

Slušajte sve uz drajvere od 30 mm

Slušajte više detalja u svim omiljenim numerama zahvaljujući kupolastim drajverima od 30 mm koji daju dinamičan zvuk iz kompaktnih i laganih jedinica.

Slušajte duže uz bežičnu reprodukciju od 8 sati

Neka muzika svira čitav dan. Ugrađena litijum-jonska baterija daje približno osam sati napajanja (u zavisnosti od postavki za muziku) i može da se puni pomoću Micro USB veze. 

Ugrađeni mikrofon za obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Obavljajte pozive i izdajte glasovne komande – čak i dok vam je telefon bezbedno smešten u džep ili u torbu. A zahvaljujući veoma kvalitetnom mikrofonu na kablu, moći ćete lako da obavljate pozive pomoću pametnog telefona.

Sklopivi i obrtni dizajn olakšava putovanja

Ponesite ove slušalice gde god da krenete. Sklopivi i obrtni dizajn olakšava odlaganje slušalica kada ih ne koristite ili tokom putovanja. Školjke se rotiraju do horizontalnog položaja radi lakog pakovanja u kofer ili torbu.

Specifikacije

  • Lakše Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Jedinica drajvera od 30 mm

  • Do 8 sati reprodukcije

  • Mogućnost USB punjenja pomoću priloženog kabla

FREKVENTNI ODZIV
20 Hz–20.000 Hz
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini