SA TRAKOM ZA GLAVU

ZX110 slušalice

MDR-ZX110 / MDR-ZX110AP
Slika – ZX110 slušalice

pinkwhiteblack

Standardno

MDR-ZX110

Cena nije dostupna

Android

MDR-ZX110AP

Cena nije dostupna

Slike – ZX110 slušalice
Slike – ZX110 slušalice
Slike – ZX110 slušalice
Slike – ZX110 slušalice
Slike – ZX110 slušalice
Slike – ZX110 slušalice
Slike – ZX110 slušalice

Funkcije

Dinamički neodimijumski drajveri daju precizan zvuk

Lagani dinamički neodimijumski drajveri od 30 mm daju slušalicama snažan ritmičan zvuk čak i kada se radi o najzahtevnijim numerama. Zahvaljujući izuzetno osetljivoj membrani, moći ćete da pojačate zvuk iz slušalica – bez upotrebe pojačala – i da i dalje uživate u jasnom i preciznom zvuku u čitavom spektru.

Sklopivi i obrtni dizajn olakšava putovanja

Ponesite ove slušalice gde god da krenete. Obrtni jastučići za uši ovih slušalica omogućavaju lako odlaganje kada ih ne koristite i bolju prenosivost kada putujete. Jastučići mogu da se polože, pa možete da spakujete slušalice u kofer ili u torbu bez brige o tome da će zauzeti previše dragocenog mesta.    

Daljinski upravljač i mikrofon na kablu za pozive bez upotrebe ruku

Zahvaljujući daljinskom upravljaču i ugrađenom mikrofonu na kablu slušalica, dok slušate muziku možete da obavljate pozive pomoću odabranih pametnih telefona. Lako prelazite između numera i poziva bez potrebe za skidanjem slušalica.* *Dostupno je samo na modelu MDR-ZX110AP

Postavljeni jastučići za potpunu udobnost

Slušajte uz potpunu udobnost. Ove slušalice imaju samopodešavajuću traku za glavu i mekane, postavljene jastučiće za uši koji prekrivaju celo uho. Uživajte u dugotrajnoj udobnosti koja je potrebna za uzastopno slušanje omiljenih albuma.

Zatvoreni, obuhvatajući dizajn koji izoluje zvuk

Zatvoreni, obuhvatajući dizajn izoluje uvo i sprečava rasipanje muzike, kao i prodiranje ometajućih zvukova. Akustika se usmerava nazad ka vašim ušima, kako biste slušali čak i najprefinjeniji zvuk. Takođe, osetićete svaki ritam budući da zatvoreni sistem maksimalno iskorišćava bas tonove. 

Široki frekventni opseg za jasne visoke i niske tonove 

Široki frekventni opseg (od 12 Hz do 22 kHz) daje dublji bas, bogate srednje tonove i uzdižuće visoke tonove. Slušajte detalje u svakoj numeri i slušajte svu muziku na pravi način. 

Specifikacije

Kada ste u pokretu, slušajte omiljene melodije uz jasan i balansiran zvuk zahvaljujući MDR-ZX110 slušalicama koje poseduju dinamičke drajvere od 30 mm. Postavljeni jastučići obezbeđuju dodatnu udobnost dok se nalazite u pokretu. MDR-ZX110AP slušalice poboljšavaju funkcije Android pametnih telefona.
  • Drajveri od 30 mm kupolastog tipa za balansiran zvuk

  • Snažni neodimijumski magneti pružaju moćan zvuk

  • Frekventni opseg 12 Hz–22 kHz

  • Postavljene školjke za udobno slušanje

  • Izbor boja u skladu sa vašim stilom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini