MDR-XB950BT EXTRA BASS™ BEŽIČNE SLUŠALICE

Pune specifikacije i funkcije

MDR-XB950BT

Veličina i težina

Težina
280 g

Opšte funkcije

Jedinica drajvera
Dinamični od 40 mm
Dinamički tip
Da
Frekventni odziv
3–28.000 Hz (sa priloženim kablom za slušalice)
Osetljivost (dB/mW)
102 dB/mW (sa priloženim kablom za slušalice)
Kontrola jačine zvuka
Da (dodirni)
Dužina kabla
1,2 m (priloženi stereo kabl za povezivanje)
Utikač
Pozlaćeni stereo mini priključak u obliku slova L (priloženi stereo kabl za povezivanje)
Stil nošenja
Preko ušiju, Slušalice S Rajfom

Mikrofon

Jedinica mikrofona
Electret kondenzator
Usmerenje mikrofona na kablu
Višesmerni

Opcije za boje

black

Šta je u pakovanju

  • Kabl za povezivanje
  • USB kabl
  • Garantni list
  • Uputstva za rukovanje
  • Kratko uputstvo
Placeholder

Funkcije

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Electro Bass Booster melodije poput klupskih

Osetite tutnjanje dubokog, klupskog basa iz slušalica. Electro Bass Booster je dodatak za poboljšavanje basova sa napajanjem koji pojačava zvuk niskih frekvencija pomoću digitalne obrade signala. Budući da se napaja iz punjive baterije slušalica, ova tehnologija pruža doživljaj dubokog basa za više čula za razliku od standardnih pojačivača basa. Electro Bass Booster možete da uključite ili isključite, u zavisnosti od muzike koju trenutno slušate.  

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Snažan bas uz Beat Response Control

Tehnologija Beat Response Control pruža precizne i duboke basove, što je čini savršenom za muzičke žanrove koji se fokusiraju na niske tonove. Otvori za vazduh maksimalno povećavaju protok unutar niskog frekventnog opsega, što optimizuje efikasnost membrane i omogućava precizniju reprodukciju ritmova sa basovima.  

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Advanced Direct Vibe Structure za balansiran bas

Tehnologija Advanced Direct Vibe Structure na slušalicama omogućava vam da uživate u balansiranom basu – bez obzira na vaš muzički ukus. Svaka školjka sadrži po dve fleksibilne membrane, prednju i zadnju, koje obezbeđuju izuzetnu izolaciju bas tonova muzičke numere uz glatke i rezonantne niske tonove.  

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Dinamički neodimijumski drajveri daju precizan zvuk

Lagani neodimijumski drajveri od 40 mm daju slušalicama snažan ritmičan zvuk čak i kada se radi o najzahtevnijim numerama. Zahvaljujući izuzetno osetljivoj membrani, moći ćete da pojačate zvuk iz slušalica i da i dalje uživate u jasnom i preciznom zvuku u čitavom spektru.

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Širok frekventni odziv za pun opseg zvuka

Široki frekventni opseg (od 3 Hz do 28 kHz*) odlično odgovara modernoj muzici bogatoj basom. Niži kraj frekventnog opsega od 3 Hz obuhvata svaki snažni i izuzetno niski ton, dok viši kraj od 28 kHz pruža pravi užitak u vokalnim melodijama sa zvukom izvanredne jasnoće. * Samo pasivni rad; Od 20 Hz do 20 kHz A2DP

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Visoka osetljivost za glasan i jasan zvuk

Uz visoku osetljivost od 102 dB/mW, ove slušalice su izuzetno efikasne pri konvertovanju elektriciteta u zvučne signale. To znači da ćete čuti glasniji zvuk u čitavom audio spektru (u poređenju sa manje osetljivim slušalicama) dok slušate muziku iz istog izvora i pri istoj jačini zvuka.  

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Jednostavan bežični prenos uz Bluetooth®

Zahvaljujući radio talasima, tehnologija Bluetooth® omogućava brzo uspostavljanje bežične veze kratkog dometa koju neće ometati predmeti na putanji signala. Nakon uparivanja slobodno možete da prenosite svu omiljenu muziku sa pametnog telefona ili tableta na slušalice.

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. *Pogledajte kompatibilne uređaje

Pronađite kompatibilne uređaje

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Kontrola poziva na pametnim telefonima pomoću jednog dugmeta

Ostanite u vezi dok slušate muziku. Upravljanje pomoću jednog dugmeta na slušalicama omogućava vam da obavljate pozive bez upotrebe ruku kad god ih primite na Android pametnom telefonu ili iPhone uređaju. Takođe možete da preskačete muzičke numere pokretom prsta i da se lako prebacujete sa poziva na muziku i obrnuto, a da ne morate da skidate slušalice. 

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Jastučići za uši koji smanjuju pritisak i izoluju zvuk

Ovalni dizajn slušalica sa jastučićima koji umanjuju pritisak osmišljen je tako da odgovara obliku ušiju i da garantuje bezbedno prianjanje uz minimalno rasipanje zvuka. Izuzetno debeli jastučići za uši sa neprimetnim 3D opšivanjem izoluju zvuk i usmeravaju akustiku nazad ka vašim ušima. Kao rezultat, više ćete uživati u muzici uz manje smetnji iz okoline i maksimalne bas tonove.  

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Sklopivi i obrtni dizajn olakšava putovanja

Savršeni par za one koji žive život u pokretu. Klizna metalna traka za glavu i sklopivi, obrtni dizajn olakšavaju odlaganje slušalica kada ih ne koristite ili tokom putovanja. Školjke se rotiraju do horizontalnog položaja radi lakog pakovanja u kofer ili torbu.  

Slika – MDR-XB950BT EXTRA BASS™ bežične slušalice

Slušajte uz priloženi audio kabl

Sluša vam se muzika bez upotrebe Bluetooth® tehnologije? Jednostavno povežite priloženi audio kabl sa slušalicama i priključite ga u omiljeni muzički plejer da biste dobili zvuk visokog kvaliteta. Dužina kabla je 1,2 m i dizajniran je za izdržljivu svakodnevnu upotrebu.