MDR-XB450AP EXTRA BASS™ SLUŠALICE

Pune specifikacije i funkcije

MDR-XB450AP

Veličina i težina

TEŽINA
165 g (bez kabla)

Opšte funkcije

Zatvoreni tip
Da
DRAJVER
Dinamički od 30 mm – kupolni tip
Dinamički tip
Da
IMPEDANSA (OM)
24 Ω pri 1 kHz
FREKVENTNI ODZIV
5–22.000 Hz
OSETLJIVOSTI (DB/MW)
102 dB/mW
TIP KABLA
Tip Y
DUŽINA KABLA
1,2 m
UTIKAČ
Pozlaćeni mini utikač u obliku slova L sa četiri provodnika
STIL NOŠENJA
Slušalice S Rajfom, Za nošenje na uvetu

Mikrofon

Usmerenje mikrofona na kablu
Višesmerni

Opcije za boje

redbluewhiteblack

Šta je u pakovanju

  • Uputstva za rukovanje
Placeholder

Funkcije

Beat Response Control za ispeglan bas

Tehnologija Beat Response Control pruža precizne i duboke basove, što je čini savršenom za muzičke žanrove koji su usredsređeni na niske tonove. Otvori za vazduh maksimalno povećavaju protok unutar niskog frekventnog opsega, što optimizuje efikasnost membrane i omogućava precizniju reprodukciju ritmova sa basovima.  

Slika – MDR-XB450AP EXTRA BASS™ slušalice

Obrtni dizajn olakšava putovanja

Ponesite ove slušalice gde god da krenete. Obrtni jastučići za uši ovih slušalica omogućavaju lako odlaganje kada ih ne koristite i bolju prenosivost kada putujete. Jastučići mogu da se polože, pa možete da spakujete slušalice u kofer ili u torbu bez brige o tome da će zauzeti previše dragocenog mesta.    

Slika – MDR-XB450AP EXTRA BASS™ slušalice

Daljinski upravljač i mikrofon na kablu za pozive bez upotrebe ruku

Zahvaljujući daljinskom upravljaču i ugrađenom mikrofonu na kablu slušalica, dok slušate muziku možete da obavljate pozive pomoću odabranih pametnih telefona. Lako prebacujte sa poziva na muziku i obrnuto, a da ne morate da skidate slušalice.

Spoljašnjost od aluminijuma za snažan bas 

Ove slušalice napravljene su tako da pružaju bas koji vas pokreće. Lagana, ali čvrsta spoljašnjost od aluminijuma sa gornje strane kućišta potiskuje neželjene vibracije da bi se očuvao dubok i snažan bas. 

Slika – MDR-XB450AP EXTRA BASS™ slušalice

Postavljeni jastučići za potpunu udobnost

Slušajte uz potpunu udobnost. Ove slušalice imaju samopodešavajuću traku za glavu i mekane, postavljene jastučiće za uši koji prekrivaju celo uho. Uživajte u dugotrajnoj udobnosti koja je potrebna za uzastopno slušanje omiljenih albuma.

Dinamički neodimijumski drajveri daju precizan zvuk

Lagani dinamički neodimijumski drajveri od 30 mm daju slušalicama snažan ritmičan zvuk čak i kada se radi o najzahtevnijim numerama. Zahvaljujući izuzetno osetljivoj membrani, moći ćete da pojačate zvuk iz slušalica i da i dalje uživate u jasnom i preciznom zvuku u čitavom spektru.

Slika – MDR-XB450AP EXTRA BASS™ slušalice

Zatvoreni, obuhvatajući dizajn koji izoluje zvuk

Zatvoreni, obuhvatajući dizajn izoluje uvo i sprečava rasipanje muzike, kao i prodiranje ometajućih zvukova. Akustika se usmerava nazad ka vašim ušima, kako biste slušali čak i najprefinjeniji zvuk. Takođe, osetićete svaki ritam budući da zatvoreni sistem maksimalno iskorišćava bas tonove. 

Slika – MDR-XB450AP EXTRA BASS™ slušalice

Visoka osetljivost za glasan i jasan zvuk

Uz poboljšanu osetljivost od 102 dB/mW, ove slušalice su izuzetno efikasne pri konvertovanju elektriciteta u zvučne signale. To znači da ćete čuti glasniji zvuk u čitavom audio spektru (u poređenju sa manje osetljivim slušalicama) dok slušate muziku iz istog izvora i pri istoj jačini zvuka.

Slika – MDR-XB450AP EXTRA BASS™ slušalice

Široki frekventni odziv za jasne visoke i niske tonove 

Široki frekventni opseg (od 5 Hz do 22 kHz) daje dublji bas, bogate srednje tonove i uzdižuće visoke tonove. Slušajte detalje u svakoj numeri i slušajte svu muziku na pravi način.