TELEVIZORI

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | velik dinamički opseg (HDR) | pametni televizor (Android TV)

ZG9 Series

Slika – ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | velik dinamički opseg (HDR) | pametni televizor (Android TV)

215 cm (85'')

KD-85ZG9

Cena nije dostupna

248 cm (98")

KD-98ZG9

Cena nije dostupna

DOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

2modeli

Glavne funkcije

Istražite viziju autora uz 8K

Pogledajte kako smo oživeli nameru autora objedinjujući izuzetnost 8K HDR prikaza sa jedinstvenom filozofijom modela MASTER Series. 

Full Array LED

VIŠE LED DIODA, VIŠE OSVETLJENOSTI, VIŠE KONTRASTA

(1) Konvencionalni EDGE LED. (2) Full Array LED. „Simulacije.

Full Array LED televizori su osvetljeni pomoću više LED dioda postavljenih direktno iza ekrana, u poređenju sa konvencionalnim Edge LED televizorima. To, zajedno sa preciznom Sony tehnologijom lokalnog zatamnjivanja, znači da televizor može nezavisno da zatamni ili osvetli pojedine zone LED dioda za precizniji kontrast i bioskopsko iskustvo.

Ovo je Sony 8K, zaista autentičan doživljaj

Zakoračite u Sony 8K svet, koji ekskluzivno omogućava naš renomirani procesor X1™ Ultimate. Uživajte u imerzivnoj zabavi na velikom ekranu sa četiri puta većom rezolucijom u odnosu na 4K i velikom svetlinom posebno razvijenom za 8K. Slike su bogate dubinom, teksturom i detaljima i ispunjavaju vaše vidno polje neuporedivim realizmom.

Logotip za 8K HDR
Logotip za X1 Ultimate

Ponovo uhvatite skrivene detalje u 8K rezoluciji

Uz 8K X-Reality™ PRO, rezolucija slika povećava se tako da bude bliža pravom 8K kvalitetu pomoću naše ekskluzivne 8K baze podataka. Slike se izoštravaju i doteruju u realnom vremenu, otkrivajući detalje u arhitekturi zgrade koje je ranije bilo teško uočiti.

Uz intenzivan kontrast videćete više detalja scene

Otključajte detalje u senkama i istaknutim delovima. Do dvadeset puta veći kontrast u odnosu na standardne LED televizore osigurava da su na ovom 8K HDR televizoru sa tehnologijom 8K X-tended Dynamic Range™ PRO scene u mraku tamnije, a osvetljene scene svetlije. Pogledajte kako se oblici i teksture prikazuju u senkama ispod mosta i ispod sjajnih svetala kule.

Logotip za 8K X-tended Dynamic Range PRO
Logotip za Backlight Master Drive

Slike i zvuk u savršenoj harmoniji

Uživajte u trenutku uz realistične slike i akustiku koja ih prati. Prelepo detaljne slike u kombinaciji sa našom tehnologijom Sound-from-Picture Reality™ pružaju neverovatan audio-vizuelni doživljaj. 

Sound-from-Picture Reality™

Naš sistem Acoustic Multi-Audio™ obuhvata četiri zvučnika okrenuta napred za autentičan zvuk. Zahvaljujući savršenom balansu akcije i zvuka, gledanje postaje mnogo imerzivnije.

Režim centralnog zvučnika

Centar zadivljujućeg zvuka

Koristite BRAVIA televizor kao centralni zvučnik i slušajte dijaloge, vokale i instrumente uz izuzetnu jasnoću. Jednostavno povežite sistem kućnog bioskopa da biste uživali u pravom bioskopskom doživljaju.

Veliki ekran i dinamičko iskustvo

Ovaj 8K HDR televizor kompanije Sony dizajniran je za spektakularno gledanje na velikom ekranu. Moćne slike stavljaju vas u samo središte akcije.

 • X-Wide Angle
 • X-Motion Clarity
 • Netflix Calibrated Mode
 • Preporučuje Netflix
 • Netflix taster
Autentični bioskopski doživljaj

Prigrlite bioskopsko uzbuđenje

Uživajte u bioskopskom uzbuđenju kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene i pruža autentično gledanje, a Dolby Atmos™ ispunjava sobu imerzivnim okružujućim zvukom.

Dizajnirano za savršeno pružanje imerzivnog doživljaja gledanja

Svaki detalj ovog dizajna maksimizuje kvalitet slike i zvuka i harmoniju kao nikad ranije.

Prevucite

Kablovi su sakriveni, složeni i uredni

Uredno sakrijte kablove u postolju i pričvrstite ih pomoću držača kablova u kompletu.

Organizovanje kablova
Android TV

Zabavite se istraživanjem novih svetova govorom

Pronađite svu zabavu koju možete da zamislite, i to čim progovorite. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, ovaj Android TV™ kompanije Sony za tren oka vam prikazuje filmove i emisije iz aplikacija ili TV programa.

Radi uz Apple AirPlay / Apple HomeKit

Uz Apple AirPlay, možete da strimujete video i zvuk na televizor direktno sa iPhone, iPad ili Mac uređaja. Gledajte filmove i emisije iz aplikacije Apple TV, omiljenih aplikacija, pa i iz pregledača Safari. Delite fotografije sa svima u sobi.

Jednostavno upravljanje uz Smart Remote

STB uređaje i druge uređaje povežite sa televizorom putem HDMI veze i sve ih kontrolišite pomoću jednog pametnog upravljača. Tanji, zaokruženiji dizajn sa ugrađenim mikrofonom za glasovnu kontrolu i unapređenim rasporedom dugmadi olakšava upotrebu.

Pametni daljinski upravljač
Specifikacije i funkcije
Približite zabavu realnom životu na ovom MASTER Series 8K HDR televizoru sa tehnologijama Picture Processor X1™ Ultimate i Acoustic Multi-Audio™.
 • Dostupna je dijagonala ekrana 215 cm (85''), 248 cm (98")

 • 8K veliki dinamički opseg

 • Procesor slike X1™ Ultimate

 • Backlight Master Drive

 • Acoustic Multi-Audio™

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

 • Dinamička kontrola pozadinskog osvetljenja ili kontrola osvetljenosti na nivou piksela poboljšava energetsku efikasnost prilagođavanjem osvetljenosti ekrana kako se menja sadržaj slike

 • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

 • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati