Pređi na sadržaj

ZD9

Uživajte u izuzetnom kontrastu

Otkrijte jedinstveni prikaz. Ovaj 4K HDR televizor oduševiće vas kontrastom, bojama, teksturama i nivoom detalja koji ranije nisu bili mogući na našim ekranima.

TELEVIZORI

ZD9 | LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni TV (Android TV)

ZD9 Series

Slika – ZD9 4K HDR sa tehnologijom Android TV

164 cm (65")|189 cm (75”)|253 cm (100")

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Glavne funkcije

Otkrijte ekstremnu realnost

Pogledajte kako 4K HDR Processor X1™ Extreme pruža do sada neviđeni kontrast.

Otkrijte detalje uz 4K HDR

4K veliki dinamički opseg

Da biste dobili vrhunski kvalitet slike, ovaj televizor kombinuje izvanrednu 4K jasnoću sa osvetljenošću, bojama i detaljima velikog dinamičkog opsega (HDR). Prethodno sakrivene oblasti u tamnim senkama i pod direktnim sunčevim svetlom sada se vide potpuno jasno i detaljno.

4K HDR Processor X1™ Extreme

Toliko realno da ga možete osetiti

Uz 4K HDR Processor X1™ Extreme sadržaj koji gledate toliko je realan da ga možete osetiti, kao da stvarno stojite na plaži i gledate zalazak sunca.

Sve se vidi

Backlight Master Drive™

Uočite nove detalje na zvezdama na noćnom nebu. Uz Backlight Master Drive™ prikaz crne boje je dublji, a svetlo intenzivnije. Detalji koji su ranije bili skriveni dolaze do izražaja, a scene postaju realnije nego ikada.

Konvencionalno
Backlight Master Drive™
Backlight Master Drive™
Konvencionalno

Neprikosnoveni kontrast – dublji prikaz crne boje, intenzivnije svetlo.

Pogledajte kako ova inovativna tehnologija pozadinskog osvetljenja prikazuje neprevaziđeni dinamički opseg uz neverovatno duboke nijanse crne i blistave svetle boje.

Osmišljeno sa ciljem da vam pažnju zadrži na slici

Usredsredite se na ono što gledate, bez ometanja. Zahvaljujući vrhunskoj zlatnoj maski, ovaj televizor izgleda dobro u svakoj prostoriji, dok su kablovi pametno skriveni sa zadnje i prednje strane. Oko ekrana se nalaze elementi u obliku ploča koje karakteriše postojan, bogat i moćan dizajn.

Uporedite veličine televizora

Pogledajte kako bi se različite veličine uklopile u vaš dom

Svet mogućnosti 

Pronađite svu zabavu koju možete da zamislite, brže nego ikada pre. Od filmova i televizijskih emisija do hiljada aplikacija, Android TV kompanije Sony pruža vam sve za tren.

Naše Android 4K televizore iz 2016. preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Televizori koje preporučuje Netflix omogućavaju vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Televizor koji preporučuje Netflix
Video zapisi sa uputstvima za televizore

Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije
Ovaj 4K HDR televizor oduševiće vas kontrastom, bojama, teksturama i nivoom detalja koji ranije nisu bili mogući na ekranu.
 • Dostupna je dijagonala ekrana 164 cm (65"), 189 cm (75”), 253 cm (100")

 • 4K veliki dinamički opseg

 • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

  4K HDR Processor X1™ Extreme

 • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

  Backlight Master Drive™

 • Android TV

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

 • Dinamička kontrola pozadinskog osvetljenja poboljšava energetsku efikasnost time što prilagođava pozadinsko osvetljenje kako se menja sadržaj slike

 • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava intenzitet pozadinskog osvetljenja

 • Režim isključenog pozadinskog osvetljenja štedi energiju time što isključuje sliku, što podrazumeva isključivanje i LCD ekrana i pozadinskog osvetljenja