TELEVIZORI

XG95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | pametni televizor (Android TV)

XG9505 Series
Slika – XG95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | pametni televizor (Android TV)

139 cm (55")

KD-55XG9505

Cena nije dostupna

164 cm (65")

KD-65XG9505

Cena nije dostupna

189 cm (75”)

KD-75XG9505

Cena nije dostupna

215 cm (85'')

KD-85XG9505

Cena nije dostupna

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

4modeli

Glavne funkcije
Uživajte u realističnom doživljaju uz živopisne slike i zvuk

Pogledajte kako divne detaljne 4K slike sa živopisnim nijansama boja u kombinaciji sa najnovijom funkcijom Sound-from-Picture Reality™ pružaju uzbudljiv 4K. 

Full Array LED

VIŠE LED DIODA, VIŠE OSVETLJENOSTI, VIŠE KONTRASTA

(1) Konvencionalni EDGE LED. (2) Full Array LED. „Simulacije.

Full Array LED televizori su osvetljeni pomoću više LED dioda postavljenih direktno iza ekrana, u poređenju sa konvencionalnim Edge LED televizorima. To, zajedno sa preciznom Sony tehnologijom lokalnog zatamnjivanja, znači da televizor može nezavisno da zatamni ili osvetli pojedine zone LED dioda za precizniji kontrast i bioskopsko iskustvo.

Slike i zvuk u savršenoj harmoniji

Uživajte u trenutku uz realistične slike i akustiku koja ih prati. Prelepo detaljne slike u kombinaciji sa našom tehnologijom Sound-from-Picture Reality™ pružaju neverovatan audio-vizuelni doživljaj. 

Vrhunski realizam

Uz neprevaziđenu procesorsku snagu, procesor za obradu slika X1™ Ultimate otkriva stotine različitih objekata na ekranu i inteligentno poboljšava osvetljenost, detalje i boju da bi sve što gledate bilo jasno, svetlo i neverovatno realistično.

Sound-from-Picture Reality™

Naš sistem Acoustic Multi-Audio™ dodaje dva visokotonca za pozicioniranje zvuka na zadnjem delu televizora Bass Reflex zvučnicima za Sound-from-Picture Reality™. Zahvaljujući savršenom balansu akcije i zvuka, gledanje postaje mnogo imerzivnije.

Veliki ekran i dinamičko iskustvo

Ovaj 4K HDR televizor kompanije Sony dizajniran je za spektakularno gledanje na velikom ekranu. Imerzivne slike stavljaju vas u samo središte akcije.

Autentični bioskopski doživljaj
Prigrlite bioskopsko uzbuđenje

Uživajte u bioskopskom uzbuđenju kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene i pruža autentično gledanje, a Dolby Atmos™ ispunjava sobu imerzivnim okružujućim zvukom. 

Život je sjajan, naročito u više boja

Posmatrajte žive, realistične boje svuda oko sebe. TRILUMINOS™ ekran mapira boje iz šire palete i verno reprodukuje svaku senku i nijansu iz spektra.

Prelep iz bilo kog ugla

Jednostavan, minimalistički dizajn omogućava da se usredsredite na ono što je važno – na sliku. 

Prevucite
Kablovi su sakriveni, složeni i uredni

Uredno sakrijte kablove u postolju i pričvrstite ih pomoću držača kablova u kompletu. 

Organizovanje kablova
Android TV
Zabavite se istraživanjem novih svetova govorom

Pronađite sve zabavne sadržaje o kojima sanjate, onoliko brzo koliko možete da govorite. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, Android TV™ kompanije Sony omogućava vam da uživate u filmovima i emisijama iz aplikacija ili TV programa za tren oka.

Radi uz Apple AirPlay / Apple HomeKit

Uz Apple AirPlay, možete da strimujete video i zvuk na televizor direktno sa iPhone, iPad ili Mac uređaja. Gledajte filmove i emisije iz aplikacije Apple TV, omiljenih aplikacija, pa i iz pregledača Safari. Delite fotografije sa svima u sobi.

Jednostavno upravljanje uz Smart Remote

STB uređaje i druge uređaje povežite sa televizorom putem HDMI veze i sve ih kontrolišite pomoću jednog pametnog upravljača. Tanji, zaokruženiji dizajn sa ugrađenim mikrofonom za glasovnu kontrolu i unapređenim rasporedom dugmadi olakšava upotrebu.

Pametni daljinski upravljač

Specifikacije i funkcije

Otkrijte svet bogat detaljima i bojom na ovom 4K HDR televizoru sa tehnologijom Picture Processor X1™ Ultimate. Slike su u savršenoj kombinaciji sa našom najnovijom tehnologijom Acoustic Multi-Audio™.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”), 215 cm (85'')

  • 4K veliki dinamički opseg

  • Procesor slike X1™ Ultimate

  • Acoustic Multi-Audio™

  • Android TV™

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvetljenja ili kontrola osvetljenosti na nivou piksela poboljšava energetsku efikasnost prilagođavanjem osvetljenosti ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati