XF90

Uočite fine detalje u tami i svetlu
TELEVIZORI

XF90 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | pametni televizor (Android TV)

XF9005 Series
Slika – XF90 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | pametni televizor (Android TV)

123 cm (49'')

KD-49XF9005

Cena nije dostupna

139 cm (55")

KD-55XF9005

Cena nije dostupna

164 cm (65")

KD-65XF9005

Cena nije dostupna

189 cm (75”)

KD-75XF9005

Cena nije dostupna

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

4modeli

Glavne funkcije
Full Array LED

VIŠE LED DIODA, VIŠE OSVETLJENOSTI, VIŠE KONTRASTA

(1) Konvencionalni EDGE LED. (2) Full Array LED. „Simulacije.

Full Array LED televizori su osvetljeni pomoću više LED dioda postavljenih direktno iza ekrana, u poređenju sa konvencionalnim Edge LED televizorima. To, zajedno sa preciznom Sony tehnologijom lokalnog zatamnjivanja, znači da televizor može nezavisno da zatamni ili osvetli pojedine zone LED dioda za precizniji kontrast i bioskopsko iskustvo.

Više snage, više performansi, više lepote

Naš 4K HDR Processor X1™ Extreme sadrži moćnu obradu slika u realnom vremenu za izuzetne detalje. Rezolucija slika je povećana da bi bile bliže 4K HDR kvalitetu.

Izraženi detalji kroz izuzetan kontrast

Uživajte u divnim noćnim snimcima punim blistavog svetla i dublje crne boje. Uz do šest puta veći kontrast od standardnih LED televizora, ovaj 4K HDR televizor sa funkcijom X-tended Dynamic Range™ PRO osigurava da mračne scene budu tamnije, a svetle scene sjajnije.

Svaki trenutak je predivno jasan

Zahvaljujući tehnologiji X-Motion Clarity™, brza radnja je glatka i jasna. Pokretne slike se precizno kontrolišu kako bi se umanjila zamućenost. Čak i tokom veoma brzih scena, slike ostaju verne bez gubitka svetline.

Život je sjajan, naročito u više boja

Posmatrajte žive, realistične boje svuda oko sebe. TRILUMINOS ekran mapira boje iz šire palete i verno reprodukuje svaku senku i nijansu iz spektra.

Televizor i ZF9 Sound Bar
Bioskopski događaj uz traku sa zvučnicima

Uparite televizor sa ovim Sound Barom i uživajte u bioskopskim uzbuđenjima kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene za autentično gledanje, dok Dolby Atmos™ ispunava prostoriju obuhvatajućim okružujućim zvukom.

Android TV
Zabavite se istraživanjem novih svetova govorom

Pronađite zabavne sadržaje o kojima sanjate, i to čim izgovorite njihovo ime. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, ovaj 4K HDR TV sa Android TV™ vam za tren oka prikazuje filmove i televizijske emisije iz aplikacija ili TV programa.

Naše Android 4K televizore preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Televizori koje preporučuje Netflix omogućavaju vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Televizor koji preporučuje Netflix
Osmišljeno sa ciljem da vam pažnju zadrži na slici

Nema ometanja, već samo lepih slika. Uzak, izuzetno dizajniran aluminijumski okvir omogućava vam da se fokusirate na ekran, dok kablovi ostaju pametno skriveni sa zadnje i prednje strane.

Video uputstva
Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom? Naša video uputstva će vam to detaljno pokazati.

Specifikacije i funkcije

Ovaj 4K HDR televizor sa tehnologijom X-tended Dynamic Range PRO i visokim kontrastom savršeno vlada svetlošću i tamom. Uživajte u više detalja u svemu što gledate.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 123 cm (49''), 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • 4K veliki dinamički opseg

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • X-Motion Clarity™

  • Android TV™

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati