4K HDR televizor – BRAVIA XD93/XD94

VIŠE SVETLOSTI. VIŠE LEPOTE

Neverovatna osvetljenost i kontrast koji doprinose živopisnosti boja uz izuzetan 4K nivo detalja.

TELEVIZORI

XD94 / XD93 | LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni TV (Android TV)

XD9405 / XD9305 Series
Slika – XD94 / XD93 4K HDR sa tehnologijom Android TV

139 cm (55")

KD-55XD9305

Cena nije dostupna

164 cm (65")

KD-65XD9305

Cena nije dostupna

189 cm (75”)

KD-75XD9405

Cena nije dostupna

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Glavne karakteristike
Red Dot nagrade za 2016.
Nagrađivani dizajn: Red Dot za 2016.

Na osnovu odluke žirija od 41 nezavisnog dizajnera, profesora dizajna i specijalizovanog novinara, serija XD94/XD93 dobila je priznanje za dizajn proizvoda na dodeli Red Dot nagrada za 2016.

Naš najlepši 4K HDR televizor

Pogledajte video da biste videli kako ovaj prelepo dizajnirani televizor sa inovativnom tehnologijom Slim Backlight Drive™ pruža izuzetan kvalitet slike u neverovatno tankom kućištu.

Otvaranje prozora ka realnosti

XD93 kreira novu vrstu obuhvatajućeg doživljaja gledanja, pa imate osećaj da ste na mestu dešavanja. Otkrijte inspiraciju iza sledeće generacije televizora kompanije Sony.

Otkrijte detalje uz 4K HDR

4K veliki dinamički opseg

Da biste dobili vrhunski kvalitet slike, ovaj televizor kombinuje izvanrednu 4K jasnoću sa osvetljenošću, bojama i detaljima velikog dinamičkog opsega (HDR). Prethodno sakrivene oblasti u tamnim senkama i pod direktnim sunčevim svetlom sada se vide potpuno jasno i detaljno. 

4K PROCESSOR X1™

Dodavanje 4K magije u svaku scenu

Naš napredni procesor slike obavlja hiljade podešavanja u sekundi radi dinamičnog poboljšavanja rezolucije, boja i osvetljenosti, pa svaka scena postaje živopisna kao u 4K rezoluciji i više od toga.  

4K jasnoća
4K jasnoća

Slike se izoštravaju i doteruju u realnom vremenu pomoću napredne tehnologije za smanjenje šuma, poboljšavanje detalja i povećavanje rezolucije radi postizanja izvanredne jasnoće.

4K boje
4K boje

Boje su podjednako bogate i živopisne kao i u prirodi zahvaljujući TRILUMINOS™ ekranu i naprednoj tehnologiji za obradu boja.

4K kontrast
4K kontrast

Doživite više dinamike, više tekstura i više energije u svakoj sceni uz svetlije istaknute delove, dublji prikaz crne i prirodnije prelaze između nijansi.

Dizajnersko remek-delo

Zahvaljujući beskompromisnoj slici i izuzetno tankom dizajnu, upotpunjuje izgled dnevne sobe i zahteva da mu se divite. Inteligentno manipulisanje kablovima omogućava njihovo sakrivanje, a možete i da ga montirate blizu zida poput rama za slike.

Naše Android 4K televizore iz 2016. preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Netflix Recommended TV omogućava vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Televizor koji preporučuje Netflix
Video uputstva
Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije

Zahvaljujući našoj genijalnoj tehnologiji Slim Backlight Drive™, ovaj 4K HDR televizor pruža kvalitet slike od kojeg zastaje dah i izuzetno tanak dizajn.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • 4K HDR

  • 4K Processor X1

  • 4K X-Reality™ PRO

  • Android TV

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati

Nagrade

Nagrade