XD83

Vidite da biste poverovali

Otkrijte Sony 4K HDR kvalitet slike i doživite zadivljujuću jasnoću, boje i kontrast za sve što gledate. Sve to na prelepo tankom i elegantnom televizoru.

TELEVIZORI

XD83 | LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni TV (Android TV)

XD8305 Series
Slika – XD83 4K HDR sa tehnologijom Android TV

108 cm (43”)

KD-43XD8305

Cena nije dostupna

123 cm (49'')

KD-49XD8305

Cena nije dostupna

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

2modeli

Glavne funkcije
Otkrijte detalje uz 4K HDR

4K veliki dinamički opseg

Da biste dobili vrhunski kvalitet slike, ovaj televizor kombinuje izvanrednu 4K jasnoću sa osvetljenošću, bojama i detaljima velikog dinamičkog opsega (HDR). Prethodno sakrivene oblasti u tamnim senkama i pod direktnim sunčevim svetlom sada se vide potpuno jasno i detaljno.

4K X-Reality PRO
4K jasnoća

Slika se izoštrava i doteruje pomoću tehnologije za obradu 4K X-Reality PRO™ koja povećava rezoluciju i poboljšava svaki piksel radi postizanja izvanredne jasnoće.

TRILUMINOS ekran
4K boje

Boje su podjednako bogate i živopisne kao i u prirodi zahvaljujući TRILUMINOS™ ekranu koji proširuje opseg vidljivih boja.

Napravljen je tako da se uklapa sa prostorom

Televizor kompanije Sony ima prelep dizajn, pa smo se pobrinuli za to da kablovi i nered ne dovedu u pitanje njegove zadivljujuće konture. Inteligentni način manipulisanja kablovima sakriva ih što je više moguće.

Naše Android 4K televizore iz 2016. preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Netflix Recommended TV omogućava vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Televizor koji preporučuje Netflix
Video uputstva
Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije

4K HDR televizor sa tehnologijama Android, 4K X-Reality PRO, TRILUMINOS i velikim dinamičkim opsegom.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 108 cm (43”), 123 cm (49'')

  • 4K HDR

  • 4K X-Reality PRO

  • TRILUMINOS ekran

  • Android TV

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati