XD75/XD70

Otkrijte neverovatni 4K HDR svet kompanije Sony

U pitanju je kompletan doživljaj kućne zabave. Otkrijte sjajni Sony 4K HDR kvalitet slike i svet filmova, televizijskih emisija, aplikacija i drugog sadržaja uz Android TV.

TELEVIZORI

XD75 / XD70 | LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni TV (Android TV)

XD7505 / XD7005 Series
Slika – XD75 / XD70 4K HDR sa tehnologijom Android TV

123 cm (49'')

KD-49XD7005

Cena nije dostupna

139 cm (55")

KD-55XD7005

Cena nije dostupna

164 cm (65")

KD-65XD7505

Cena nije dostupna

AOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Glavne karakteristike
Otkrijte detalje uz 4K HDR

4K veliki dinamički opseg

Da biste dobili vrhunski kvalitet slike, ovaj televizor kombinuje izvanrednu 4K jasnoću sa osvetljenošću, bojama i detaljima velikog dinamičkog opsega (HDR). Prethodno sakrivene oblasti u tamnim senkama i pod direktnim sunčevim svetlom sada se vide potpuno jasno i detaljno.

4K X-Reality PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj u 4K rezoluciji

4K X-Reality PRO™ poboljšava svaki piksel radi postizanja izvanredne jasnoće. Analiziraju se pikseli iz nekoliko kadrova, a slika se izoštrava i doteruje u realnom vremenu. Posmatrajte kako se detalji pojavljuju na licima i u nijansama kože.

Tanak i uglađen

Zahvaljujući tankom profilu, ovaj televizor se besprekorno uklapa u životnom prostoru. Savršen je za montiranje na zid, dok vam njegov diskretni, uski okvir omogućava da se potpuno usredsredite na sliku.

Naše Android 4K televizore iz 2016. preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da lako prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama koje poboljšavaju pametne televizore. Netflix Recommended TV omogućava vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster.

Netflix Recommended TV
Video uputstva
Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije

  • Dostupna je dijagonala ekrana 123 cm (49''), 139 cm (55"), 164 cm (65")

  • 4K velik dinamički opseg

  • 4K X-Reality™ PRO

  • Motionflow

  • Android TV

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati