Pređi na sadržaj

X94C/X93C

Vrhunski 4K doživljaj

U pitanju je vrhunski 4K izraz. Potpuno savršena slika uparena je sa bogatim, punim zvukom koji je veran originalnom izvoru, za uzbudljivi novi korisnički doživljaj.

TELEVIZORI

X94C / X93C | LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni TV (Android TV)

X9405C / X9305C Series

Slika – X94C / X93C 4K Ultra HD sa tehnologijom Android TV

139 cm (55")|164 cm (65")|189 cm (75”)

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Slika

4K Processor X1 – jedan čip menja sve

Uživajte u jasnoći, prikazu boja i kontrastu uz novi 4K Processor X1™

Moćni 4K Processor X1 donosi zadivljujući kvalitet slike u sve što gledate. Svaki izvor (TV program, Blu-ray Disc™, DVD ili 4K internet video zapisi) inteligentno se analizira i povećava na najbolju 4K rezoluciju. Uživajte u neverovatnoj 4K slici uz zadivljujuću jasnoću, prirodnije boje i sjajni kontrast.

X-tended Dynamic Range

X-tended Dynamic Range

Preciznom kontrolom pozadinskog osvetljenja na ekranu X-tended Dynamic Range proizvodi najtamnije i najsvetlije nijanse, kao i sve detalje između njih.

TRILUMINOS ekran

TRILUMINOS ekran

TRILUMINOS ekran koji je jedinstven za kompaniju Sony obogaćuje doživljaj gledanja širom paletom boja i većim brojem prirodnih nijansi i tonova.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO, rezultat nekoliko decenija iskustva u obradi i proizvodnji video materijala, skalira i poboljšava svaki kadar video snimka kako bi se dobili realistična dubina i detalji.

Poboljšajte svaku sliku do 4K kvaliteta

Šta god da gledate, neka to bude u pravom 4K kvalitetu

Bez obzira na izvor, naša najsnažnija tehnologija za obradu 4K slike do sada prelepo povećava rezoluciju svakog piksela. Scene se analiziraju i upoređuju sa specijalnom bazom podataka slika, za izvanredno živopisne detalje, šta god da gledate.

4K X-Reality PRO
Standardni televizor
4K X-Reality PRO
Televizor koji koristi 4K Processor X1

Full HD

Konvencionalno

X1

4K Processor X1 – Precision Detail Enhancer

4K Processor X1 koristi nove algoritme kao što su Noise Crusher, Flat Area Detection i Super Resolution. Te napredne tehnologije održavaju prirodan izgled tekstura sa niskim nivoom šuma i prefinjen prikaz sadržaja, u nazivnoj ili povećanoj rezoluciji.

Svaka boja oživljava

Široki svet zadivljujuće prirodnih boja

BRAVIA® donosi još prirodnije boje – sada dodatno doterane uz snažni 4K Processor X1 i njegovu tehnologiju Precision Colour Mapping. U potpunosti evocirajte emocije u svakoj sceni uz bogate, živopisne nijanse crvene, zelene i plave. Takođe ćete uživati u najširem opsegu boja do sada zahvaljujući jedinstvenom TRILUMINOS ekranu kompanije Sony.

Sa tehnologijom TRILUMINOS
Bez tehnologije TRILUMINOS

4K Processor X1 – Precision Colour Mapping

Funkcija Precision Colour Mapping koju pruža 4K Processor X1 prevazilazi standardne tehnologije za poboljšavanje boja, pa optimizuje pojedinačne boje u realnom vremenu. Omogućava maksimalne performanse ekrana i upravlja prikazom svake boje, za zadovoljavajuće bogate i prirodne rezultate.

 • X1
 • Normal (Normalno)

Sjaj pozadinskog osvetljenja

Svetliji istaknuti delovi i bogatije, dublje nijanse crne

Ovaj jedinstveni algoritam pozadinskog osvetljenja, koji pokreće novi 4K processor X1 kompanije Sony, verno reprodukuje mnogo širi opseg osvetljenosti od konvencionalnog LED televizora.

Dynamic Contrast Enhancer
Standardni televizor
Dynamic Contrast Enhancer
Televizor koji koristi 4K Processor X1

Dynamic Contrast Enhancer – 4K Processor X1

Dynamic Contrast Enhancer, kojeg sadrži 4K Processor X1, neprekidno optimizuje opseg osvetljenosti kadar po kadar i prilagođava nivoe u skladu sa onim što se dešava na ekranu.

Kompatibilnost sa velikim dinamičkim opsegom (HDR)

Ovaj televizor ima podršku za HDR, a uz X-tended Dynamic Range i TRILUMINOS ekran može da pruži mnogo veći kontrast, poboljšane detalje i zadivljujuće boje.

veliki dinamički opseg
VELIKI DINAMIČKI OPSEG
veliki dinamički opseg
KONVENCIONALNO

Sav 4K sadržaj, bilo koji izvor

Sada kod kuće možete da istražujete svet prave 4K zabave. Kompatibilan je sa najnovijim 4K standardima (što obuhvata VP9 i HDMI za 50p/60p), pa možete da uživate u omiljenom sadržaju.

Zvuk

Prvi televizor na svetu sa podrškom za HD zvuk

Muzika na način koji je umetnik predvideo

U studiju i na koncertima, originalni snimci se prave u kvalitetu koji je bolji nego kod CD-a. HD zvuk vam omogućava da osetite bogate zvukove kao da umetnik nastupa direktno pred vama. Unapredite muzički život uz televizor kompanije Sony sa HD zvukom.

Kako funkcioniše HD zvuk

HD zvuk predstavlja kolekciju digitalnih procesa koji omogućavaju kodiranje i reprodukciju muzike uz veće brzine uzorkovanja nego kod CD-a.

HD zvuk
Komprimovana datoteka [mp3]
HD zvuk
Datoteka sa HD zvukom

Magija tečnog zvuka

Slušajte najfinije detalje uz jasnoću kavu do sada niste doživeli

Zvučnici širokog opsega i niskotonci okrenuti ka napred reprodukuju jasan i snažan zvuk punog opsega, uz dizajn bez prigušivača koji umanjuje izobličenja, za oštre srednje i visoke tonove. Napredna staklena vlakna ojačana liskunom otkrivaju najfinije detalje – u pitanju je savršen način za uživanje u izvorima sa HD zvukom.

Napravljen za slušanje

Učinite doživljaj slušanja podjednako živopisnim kao i doživljaj gledanja. ClearAudio+ fino podešava zvuk televizora kako biste dobili obuhvatajući, emotivno uzdižući doživljaj slušanja koji vas okružuje. Slušajte muziku, dijalog i okružujuće efekte uz veći stepen jasnoće i razdvajanja, šta god da gledate.

DSEE

Uživajte u višem nivou detalja u svemu što slušate. DSEE HX analizira izvore zvuka i proširuje opseg visokih frekvencija i dubinu bitova na nivo približan onom kod HD zvuka.

S-Force Front Surround

S-Force Front Surround obrađuje audio signale radi kreiranja obuhvatajućeg doživljaja slušanja. Direktna, višekanalna obrada garantuje realistično jasan okružujući zvuk od 360°.

Clear Phase Audio

Clear Phase fino podešava frekventni odziv zvučnika televizora radi glatkije, balansiranije reprodukcije svih frekvencija – niskih, srednjih i visokih.

Svet mogućnosti

Pronađite svu zabavu koju možete da zamislite, brže nego ikada pre. Od filmova i televizijskih emisija do hiljada aplikacija, Android TV kompanije Sony pruža vam sve za tren.

Dizajn

Za svaku namenu postoji savršen oblik

Klinasti dizajn spaja oblik sa funkcionalnom lepotom

Osnovni novi oblik BRAVIA® televizora spaja estetiku sa funkcionalnom lepotom. Male dimenzije štede prostor, dok se zvuk poboljšava zahvaljujući većem kapacitetu zvučnika.

 • Širok
 • Usko

Širok televizor, uska površina

Uštedite prostor zahvaljujući postolju sa 2 položaja

Podesite nožice ispod 4K televizora da biste izabrali široko ili usko postolje, u zavisnosti od širine površine.

Istražite sve funkcije modela X94C/X93C

Video uputstva

Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije
U pitanju je vrhunski 4K izraz. Potpuno savršena slika uparena je sa bogatim, punim zvukom koji je veran originalnom izvoru, za uzbudljivi novi korisnički doživljaj.
 • Dostupna je dijagonala ekrana 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K Processor X1

 • HD zvuk

 • Android TV

Odnos širine i visine
16:9
Triluminos™ ekran
DA

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

 • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

 • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

 • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati