Pređi na sadržaj

X91C/X90C

Naš najtanji 4K televizor do sada

Nikada niste videli televizor poput ovog. Izuzetno tanki, sofisticirani dizajn i 4K slika od koje zastaje dah laskaju zidu poput dragocenog umetničkog dela.

TELEVIZORI

X91C / X90C | LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni TV (Android TV)

X9105C / X9005C Series

Slika – X91C / X90C 4K Ultra HD sa tehnologijom Android TV

139 cm (55")|164 cm (65")|189 cm (75”)

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Dizajn

Izuzetna lepota, tanko savršenstvo

Izuzetno tanki lepotan koja se uklapa u svaki prostor

Serija X90C pruža malu debljinu od 4,9 mm. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji premaza za ivice kompanije Sony, površina ekrana u ravni praktično čini da okvir nestane. Imate osećaj kao da vam slike lebde pred očima i skoro uopšte niste svesni prisustva TV ekrana, već samo zadivljujuće 4K rezolucije.

Montiranje televizora iz serije X90C na zid

Televizor iz serije X90C možete lako da postavite na zid. Izuzetno tanki dizajn omogućava dobro prianjanje, a kablove možete lako da povežete zahvaljujući nosaču sa mogućnošću naginjanja.

 • Širok
 • Usko

Širok televizor, uska površina

Uštedite prostor zahvaljujući postolju sa 2 položaja

Podesite nožice ispod 4K televizora da biste izabrali široko ili usko postolje, u zavisnosti od širine površine.

Slika

4K Processor X1 – jedan čip menja sve

Uživajte u jasnoći, prikazu boja i kontrastu uz novi 4K Processor X1™

Moćni 4K Processor X1 donosi zadivljujući kvalitet slike u sve što gledate. Svaki izvor (TV program, Blu-ray Disc™, DVD ili 4K internet video zapisi) inteligentno se analizira i povećava na najbolju 4K rezoluciju. Uživajte u neverovatnoj 4K slici uz zadivljujuću jasnoću, prirodnije boje i sjajni kontrast.

Dynamic Contrast Enhancer

Kontrast

Dynamic Contrast Enhancer čini svetle delove ekrana svetlijim, a u tamnije delove unosi verniji i dublji prikaz crne boje.

TRILUMINOS ekran

TRILUMINOS ekran

TRILUMINOS ekran koji je jedinstven za kompaniju Sony obogaćuje doživljaj gledanja širom paletom boja i većim brojem prirodnih nijansi i tonova.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO, rezultat nekoliko decenija iskustva u obradi i proizvodnji video materijala, skalira i poboljšava svaki kadar video snimka kako bi se dobili realistična dubina i detalji.

Poboljšajte svaku sliku do 4K kvaliteta

Šta god da gledate, neka to bude u pravom 4K kvalitetu

Bez obzira na izvor, naša najsnažnija tehnologija za obradu 4K slike do sada prelepo povećava rezoluciju svakog piksela. Scene se analiziraju i upoređuju sa specijalnom bazom podataka slika, za izvanredno živopisne detalje, šta god da gledate.

4K X-Reality PRO
Standardni televizor
4K X-Reality PRO
Televizor koji koristi 4K Processor X1

Full HD

Konvencionalno

X1

4K Processor X1 – Precision Detail Enhancer

4K Processor X1 koristi nove algoritme kao što su Noise Crusher, Flat Area Detection i Super Resolution. Te napredne tehnologije održavaju prirodan izgled tekstura sa niskim nivoom šuma i prefinjen prikaz sadržaja, u nazivnoj ili povećanoj rezoluciji.

Svaka boja oživljava

Široki svet zadivljujuće prirodnih boja

BRAVIA® donosi još prirodnije boje – sada dodatno doterane uz snažni 4K Processor X1 i njegovu tehnologiju Precision Colour Mapping. U potpunosti evocirajte emocije u svakoj sceni uz bogate, živopisne nijanse crvene, zelene i plave. Takođe ćete uživati u najširem opsegu boja do sada zahvaljujući jedinstvenom TRILUMINOS ekranu kompanije Sony.

Sa tehnologijom TRILUMINOS
Bez tehnologije TRILUMINOS

4K Processor X1 – Precision Colour Mapping

Funkcija Precision Colour Mapping koju pruža 4K Processor X1 prevazilazi standardne tehnologije za poboljšavanje boja, pa optimizuje pojedinačne boje u realnom vremenu. Omogućava maksimalne performanse ekrana i upravlja prikazom svake boje, za zadovoljavajuće bogate i prirodne rezultate.

 • X1
 • Normal (Normalno)

Optimizovanje osvetljenosti – kadar po kadar

Dynamic Contrast Enhancer poboljšava kontrast za sve što gledate

4K Processor X1 obezbeđuje da se dinamički opseg osvetljenosti na ekranu neprestano optimizuje kadar po kadar.

Dynamic Contrast Enhancer
Standardni televizor
Dynamic Contrast Enhancer
Televizor koji koristi 4K Processor X1

Dynamic Contrast Enhancer – 4K Processor X1

Dynamic Contrast Enhancer, kojeg sadrži 4K Processor X1, neprekidno optimizuje opseg osvetljenosti kadar po kadar i prilagođava nivoe u skladu sa onim što se dešava na ekranu.

Kompatibilnost sa velikim dinamičkim opsegom (HDR)

Ovaj televizor ima podršku za HDR, a uz TRILUMINOS ekran može da pruži mnogo širi opseg boja, veći kontrast i poboljšane detalje.

veliki dinamički opseg
VELIKI DINAMIČKI OPSEG
veliki dinamički opseg
KONVENCIONALNO

Sav 4K sadržaj, bilo koji izvor

Sada kod kuće možete da istražujete svet prave 4K zabave. Kompatibilan je sa najnovijim 4K standardima (što obuhvata VP9 i HDMI za 50p/60p), pa možete da uživate u omiljenom sadržaju.

BRAVIA® upoznaje Android TV™

Vaš pametni televizor je postao još pametniji. Setite se doživljaja koje volite kod pametnog telefona ili tableta. Sada uživajte u njima na BRAVIA® televizoru u većem i boljem izdanju nego ikada pre.

Glasovna pretraga

Brzo pristupite svemu

Pronađite sve što volite, bez obzira da li se emituje ili preko Interneta, pomoću trake sadržaja ili glasovne pretrage.

Google Cast™

Savršeno uparivanje 

Šaljite omiljeni sadržaj sa pametnog telefona na televizor uz Google Cast™ i koristite telefon kao daljinski upravljač.

Google Play aplikacije

Hiljade aplikacija

Uživajte u ogromnom asortimanu aplikacija sa portala Google Play, što obuhvata YouTube, Netflix, igre i druge, na velikom ekranu.

Zvuk

Napravljen za slušanje

Učinite doživljaj slušanja podjednako živopisnim kao i doživljaj gledanja. ClearAudio+ fino podešava zvuk televizora kako biste dobili obuhvatajući, emotivno uzdižući doživljaj slušanja koji vas okružuje. Slušajte muziku, dijalog i okružujuće efekte uz veći stepen jasnoće i razdvajanja, šta god da gledate.

DSEE

Uživajte u višem nivou detalja u svemu što slušate. DSEE predstavlja kombinaciju naših audio tehnologija koje zajedno daju postojano jasan i bogat zvuk.

S-Force Front Surround

S-Force Front Surround obrađuje audio signale radi kreiranja obuhvatajućeg doživljaja slušanja. Direktna, višekanalna obrada garantuje realistično jasan okružujući zvuk od 360°.

Clear Phase Audio

Clear Phase fino podešava frekventni odziv zvučnika televizora radi glatkije, balansiranije reprodukcije svih frekvencija – niskih, srednjih i visokih.

Istražite sve funkcije modela X91/X90

Video uputstva

Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije
Nikada niste videli televizor poput ovog. Izuzetno tanki, sofisticirani dizajn i 4K slika od koje zastaje dah laskaju zidu poput dragocenog umetničkog dela. 
 • Dostupna je dijagonala ekrana 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K Processor X1

 • Izuzetno tanki, plutajući dizajn

 • Android TV

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

 • Dinamička kontrola pozadinskog osvetljenja poboljšava energetsku efikasnost time što prilagođava pozadinsko osvetljenje kako se menja sadržaj slike

 • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava intenzitet pozadinskog osvetljenja

 • Režim isključenog pozadinskog osvetljenja štedi energiju time što isključuje sliku, što podrazumeva isključivanje i LCD ekrana i pozadinskog osvetljenja