4 Modeli
4 Modeli

Godina izdavanja modela

Godina izdavanja modela

108 cm (43”)
KD-43X85J
108 cm (43”) 
KD-43X85J

Godina izdavanja modela

  • Ø
139 cm (55")
KD-55X85J
139 cm (55") 
KD-55X85J

Godina izdavanja modela

  • Ø
164 cm (65")
KD-65X85J
164 cm (65") 
KD-65X85J

Godina izdavanja modela

  • Ø
215 cm (85'')
KD-85X85J
215 cm (85'') 
KD-85X85J

Godina izdavanja modela

  • Ø

Funkcije

Slika zgrada prikazuje 4K sliku sa preko milijardu boja

4K HDR Processor X1™

Naš moćni procesor koristi napredne algoritme za uklanjanje buke i unapređenje detalja. Uz još jasniji 4K signal, sve što gledate bliže je 4K rezoluciji i puno realističnih boja i kontrasta.

Slika obojenog peska koja pokazuje Triluminos PRO

TRILUMINOS PRO™

Naši televizori sa širokom gamom boja i algoritmom TRILUMINOS PRO™ mogu da otkriju boju na osnovu zasićenosti, nijanse i osvetljenosti da bi prikazivali prirodne tonove u svakom detalju. Uživaćete u bojama koje su sličnije onima u stvarnom svetu. 

Slike izuzetno detaljnih planinskih cvetova uz upotrebu tehnologije Object-based HDR Remaster

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster omogućava analizu boja i prilagođavanje kontrasta na pojedinačnim objektima na ekranu, za razliku od većine televizora gde se kontrast prilagođava samo na jednoj krivi kontrasta od crne do bele. Pošto se objekti remasteruju pojedinačno, ovaj televizor može da reprodukuje veću dubinu, bolje teksture i realističnije slike.

Detalj na zgradi koji ilustruje 4K X-Reality™ PRO

4K X-Reality™ PRO

Gledajte fenomenalne 4K slike, bogate realističnim detaljima i teksturama, uz ekskluzivnu snagu našeg procesora 4K HDR processor X1™. Slikama snimljenim u 2K, pa čak i u Full HD rezoluciji, rezolucija se povećava skoro do 4K rezolucije pomoću tehnologije 4K X-Reality™ PRO i jedinstvene 4K baze podataka.  

Motionflow™ XR logotip

Motionflow™ XR 

Uživajte u glatkim i oštrim detaljima čak i u dinamičnim sekvencama uz Motionflow™ XR. Ova inovativna tehnologija kreira i umeće dodatne kadrove između originalnih. Upoređuje ključne vizuelne faktore u uzastopnim kadrovima, a zatim izračunava nedostajuću akciju u sekvencama koja se meri u delićima sekunde. Na nekim modelima dostupna je funkcija umetanja crnih kadrova, za pravi bioskopski prikaz bez zamućenja.

Slika koja prikazuje detalj lokacije za X-balanced speaker™

X-Balanced Speaker

Dizajniran da dopuni kvalitet zvuka i tananost televizora svojim jedinstvenim novim oblikom, naš X-Balanced Speaker unapređuje filmove i muziku jasnim zvukom. 

Logotip za Google™ TV

Google TV

Pretražite 700.000 i više filmova i TV epizoda sa svih usluga za strimovanje, sve na jednom mestu i organizovano po temama i žanrovima na osnovu vaših interesovanja.

Žena koja kontroliše televizor glasom

Glasovna pretraga

Brže nego ikada ranije pronalazite omiljeni sadržaj pomoću glasa. Uz glasovnu pretragu dovoljno je da pitate – nema više komplikovane navigacije ni dosadnog kucanja.

Slika koja prikazuje ekran sa filmom sa pametnim telefonom

Funkcioniše uz Apple AirPlay/Apple HomeKit

Uz Apple AirPlay, možete da strimujete video i zvuk na televizor direktno sa iPhone, iPad ili Mac uređaja. Gledajte filmove i emisije iz aplikacije Apple TV, omiljenih aplikacija, pa i iz pregledača Safari. Delite fotografije sa svima u sobi.

Logotip tehnologije „Chromecast built-in“

Chromecast built-in

Chromecast vam omogućava emitovanje omiljenih video zapisa, igara i aplikacija sa mobilnog uređaja na Chromecast built in televizoru u punom kvalitetu. Sve što vam je potrebno za prikaz stvari koje volite u punoj veličini jeste jedan dodir dugmeta za prenos na ekranu Android ili iOS uređaja. Emitujte sadržaj, a zatim nastavite da pretražujete na telefonu ili tabletu.

Slika povezanih uređaja koji se kontrolišu pomoću pametnog daljinskog upravljača

Pametni daljinski upravljač

Pomoću naših pametnih daljinskih upravljača možete da kontrolišete sve povezane uređaje. Zahvaljujući pristupu uslugama za video zapise na zahtev pritiskom jednog dugmeta, serije i filmovi biće u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.  

Snimak ravne površine izbliza

Dizajn sa ravnom površinom

Maska je izuzetno uska, tako da se oči prirodno fokusiraju na sliku, a ne ono što je oko nje.

Slika koja prikazuje postolje sa 2 podešavanja

Postolje sa 2 podešavanja

Višefunkcionalno postolje sa dva podešavanja pruža vam izbor između standardne postavke koja stavlja fokus na sliku i uske postavke za manje police.

Slika televizora u dnevnoj sobi koji prikazuje Ambient Optimisation

Ambient optimization

Sedite i uživajte u zadivljujućem doživljaju gledanja. Naša jedinstvena tehnologija Ambient Optimisation sa svetlosnim senzorom automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.

Slika ekrana na kojoj se vidi prednost upotrebe svetlosnog senzora

Senzor za boju

Na standardnim televizorima svetlina ostaje ista bez obzira na osvetljenost u prostoriji, pa je slika previše tamna ili svetla. Ovaj televizor ima svetlosni senzor koji optimizuje osvetljenost slike u skladu sa uslovima u sobi, pojačavajući svetlinu u osvetljenim prostorijama i umanjujući je u tamnim, tako da uvek imate savršen prikaz.

Slika koja prikazuje zvučne talase sa optimizacijom u prostoriji

Optimizacija zvuka za vašu sobu

Doživljaj zvuka može da se promeni u zavisnosti od ambijenta sobe. Na primer, zavese apsorbuju zvuk, a predmeti ispred televizora mogu da ometaju prenos zvuka i time ugroze kvalitet onoga što čujete. Ovaj televizor otkriva objekte i reprodukuje zvuk koji je unapređen i optimizovan za vašu sobu.

Logotip za Dolby Vision® i Dolby Atmos®

Dolby Vision® i Dolby Atmos® 

Uživajte u bioskopskom uzbuđenju kod kuće. Dolby Vision® oživljava scene radi autentičnog prikaza, a Dolby Atmos® ispunjava sobu imerzivnim okružujućim zvukom.