Pređi na sadržaj

X80C

Otkrijte 4K TV svet

Pogledajte koliko dobro mogu da izgledaju TV program i filmovi uz 4x više detalja nego u Full HD. Sve će izgledati oštrije i živopisnije uz napredni 4K Processor X1. Otkrijte nove doživljaje uz Android TV.

TELEVIZORI

X80C | LED | 4K ULTRA HD | Pametni televizor (Android TV)

X8005C Series

Slika – X80C 4K sa tehnologijom Android TV

123 cm (49'')|139 cm (55")

AOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

2modeli

Slika

4K Processor X1 – jedan čip menja sve

Uživajte u boljoj jasnoći, bojama i kontrastu uz novi 4K Processor X1

Moćni 4K Processor X1 donosi zadivljujući kvalitet slike u sve što gledate. Svaki izvor (TV program, Blu-ray Disc™, DVD ili 4K internet video zapisi) inteligentno se analizira i povećava na najbolju 4K rezoluciju. Uživajte u neverovatnoj 4K slici uz zadivljujuću jasnoću, prirodnije boje i sjajni kontrast.

Dynamic Contrast Enhancer

Kontrast

Dynamic Contrast Enhancer čini svetle delove ekrana svetlijim, a u tamnije delove unosi verniji i dublji prikaz crne boje.

Precizno mapiranje boja

Boja

Funkcija Precision Colour Mapping nezavisno analizira svaku scenu i piksel radi dinamične primene savršene nijanse i tona, za bogate i prirodne boje.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO, rezultat nekoliko decenija iskustva u obradi i proizvodnji video materijala, skalira i poboljšava svaki kadar video snimka kako bi se dobili realistična dubina i detalji.

Poboljšajte svaku sliku do 4K kvaliteta

Šta god da gledate, neka to bude u pravom 4K kvalitetu

Bez obzira na izvor, naša najsnažnija tehnologija za obradu 4K slike do sada prelepo povećava rezoluciju svakog piksela. Scene se analiziraju i upoređuju sa specijalnom bazom podataka slika, za izvanredno živopisne detalje, šta god da gledate.

4K X-Reality PRO
STANDARDNI TELEVIZOR
4K X-Reality PRO
TELEVIZOR KOJI KORISTI 4K PROCESSOR X1

Full HD

Konvencionalno

X1

4K Processor X1 – Precision Detail Enhancer

4K Processor X1 daje izuzetno živopisne detalje jer koristi nove algoritme kao što su Noise Crusher, Flat Area Detection i Super Resolution. Oni održavaju prirodan izgled i prefinjen prikaz sadržaja, i u matičnoj i u povećanoj rezoluciji.

Poboljšava se svaka boja

Gledajte najvernije nijanse i prirodne boje u svakoj sceni. Precision Colour Mapping analizira svaki piksel i daje dinamičnu, živopisnu sliku.

4K Processor X1 – Precision Colour Mapping

Precision Colour Mapping prevazilazi standardne tehnologije za poboljšavanje boja, pa optimizuje pojedinačne boje u realnom vremenu. Omogućava maksimalne performanse ekrana i savršeno upravlja prikazom svake boje.

  • X1
  • Normal (Normalno)

Optimizovanje osvetljenosti – kadar po kadar

Dynamic Contrast Enhancer poboljšava kontrast za sve što gledate

4K Processor X1 obezbeđuje da se dinamički opseg osvetljenosti na ekranu neprestano optimizuje kadar po kadar.

Dynamic Contrast Enhancer
standardni televizor
Dynamic Contrast Enhancer
televizor koji koristi 4k processor X1

Dynamic Contrast Enhancer – 4K Processor X1

Dynamic Contrast Enhancer, kojeg sadrži 4K Processor X1, neprekidno optimizuje opseg osvetljenosti kadar po kadar i prilagođava nivoe u skladu sa onim što se dešava na ekranu.

Sav 4K sadržaj, bilo koji izvor

Sada možete da istražite svet prave 4K zabave kod kuće. BRAVIA® podržava sve izvore, od 4K TV programa i filmova na disku do video zapisa na mreži. Kompatibilnost sa najnovijim 4K standardima, što obuhvata VP9, HDMI za 50p/60p, i HEVC, omogućava vam da uživate u aktuelnom sadržaju.

Prenosite sadržaj iz 4K usluga

HEVC je novi standard za prenos 4K video materijala uz minimalan gubitak kvaliteta.

4K prilagođen Webu

Uz podršku za VP9, BRAVIA® omogućava besprekoran prenos sadržaja sa lokacija kao što je YouTube™.

4K veza

Novi HDMI standard omogućava vam da gledate 4K detalje pri 50p/60p uz viši stepen realističnosti i uzbuđenja.

Svet mogućnosti

Pronađite svu zabavu koju možete da zamislite, brže nego ikada pre. Od filmova i televizijskih emisija do hiljada aplikacija, Android TV kompanije Sony pruža vam sve za tren.

Zvuk

Napravljen za slušanje

Učinite doživljaj slušanja podjednako živopisnim kao i doživljaj gledanja. ClearAudio+ fino podešava zvuk televizora kako biste dobili obuhvatajući, emotivno uzdižući doživljaj slušanja koji vas okružuje. Slušajte muziku, dijalog i okružujuće efekte uz veći stepen jasnoće i razdvajanja, šta god da gledate.

DSEE predstavlja kombinaciju naših audio tehnologija koje funkcionišu u kombinaciji radi pružanja postojano jasnog i bogatog zvuka.

S-Force Front obrađuje audio signale radi kreiranja obuhvatajućeg doživljaja slušanja. Direktna, višekanalna obrada garantuje realistično jasan okružujući zvuk od 360°.

Clear Phase fino podešava frekventni odziv zvučnika televizora radi glatkije, balansiranije reprodukcije svih frekvencija – niskih, srednjih i visokih.

Istražite sve funkcije modela X80C

Video uputstva

Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije
Pogledajte koliko dobro mogu da izgledaju TV sadržaj i filmovi uz četiri puta više detalja nego u Full HD rezoluciji. Napredni 4K Processor X1 čini svaku scenu oštrijom i prirodnijom, a Android TV vam omogućava da otkrijte nove doživljaje.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 123 cm (49''), 139 cm (55")

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • 4K Processor X1

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati