WE75

Otkrijte svet prirodnih boja
TELEVIZORI

WE75 | LED | Full HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor

WE750 / WE753 / WE755 Series
Slika – WE75 Full HD HDR TELEVIZOR sa TRILUMINOS ekranom

108 cm (43”)

KDL-43WE750

Cena nije dostupna

108 cm (43”)

KDL-43WE753

Cena nije dostupna

108 cm (43”)

KDL-43WE755

Cena nije dostupna

123 cm (49'')

KDL-49WE750

Cena nije dostupna

123 cm (49'')

KDL-49WE753

Cena nije dostupna

123 cm (49'')

KDL-49WE755

Cena nije dostupna

A+Oznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

6modeli

Glavne funkcije

TRILUMINOS™ EKRAN

Život je sjajan, naročito u više boja

Posmatrajte žive, realistične boje svuda oko sebe. TRILUMINOS ekran mapira boje iz šire palete i verno reprodukuje svaku senku i nijansu iz latica cveta.

veliki dinamički opseg
Sjajni istaknuti delovi, divne teksture

veliki dinamički opseg

Velik dinamički opseg (HDR) čuva detalje koji se inače gube u najtamnijim i najsvetlijim delovima slike, čime se dobija mnogo dinamičniji izgled. Videćete teksturu sjajnog metalnog krila aviona i odsjaj sunčeve svetlosti na trupu.

Ponovo otkrijte svaki detalj

X-Reality™ PRO

Tehnologija za obradu slike X-Reality PRO poboljšava svaki piksel radi izuzetne jasnoće. Analizom kadrova se svaka scena uparuje sa specijalnom bazom slika kako bi se doterale slike i smanjio šum. Na površini zgrada i čamaca sada ima više detalja.

X-Reality™ PRO
Full HD
Jasnije, detaljnije, neverovatnije

Full HD

Doživite izvanredni nivo detalja i tekstura na ovom Full HD televizoru. Sve što gledate je doterano kako bi se obezbedio minimalan stepen buke i maksimalan efekat. Pogledajte razliku u prikazu zgrada i morskih pejzaža.

Napravljen za slušanje

ClearAudio+

Neka slušanje bude realistično kao gledanje. ClearAudio+ fino podešava zvuk televizora kako biste dobili okružujući i nadahnjujući zvuk koji se prostire svuda oko vas. Muzika i dijalog se čuju jasnije i uz veće razdvajanje, šta god da gledate.

ClearAudio+
Videćete više slika i manje kablova

Gledajte bez ometanja. Tanak i uzak okvir sa završnim slojem sa efektom aluminijuma omogućava vam da se koncentrišete na ekran. Kablovi su sakriveni u postolju sa zadnje i prednje strane, čime se dobija čist i uredan izgled.

Idite na YouTube™ jednim klikom

Idite direktno na YouTube i uživajte u svim svojim omiljenim video zapisima. Pristup usluzi YouTube brži je nego ikada ranije na ovom televizoru sa podrškom za internet, a dodali smo i YouTube taster na daljinski upravljač radi lakog pregledanja.

Video uputstva
Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom? Naša video uputstva će vam to detaljno pokazati.

Specifikacije i funkcije

Uočite razliku zahvaljujući neverovatno detaljnim Full HD slikama, poboljšanim pomoću čarolije X-Reality PRO™ povećavanja rezolucije i uverljivih boja TRILUMINOS™ ekrana. Zahvaljujući pristupu usluzi YouTube pomoću jednog tastera, odmah možete da pronađete sve svoje zabavne sadržaje. Kompletne specifikacije će biti dostupne uskoro.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 108 cm (43”), 123 cm (49'')

  • veliki dinamički opseg

  • Full HD rezolucija (1920 x 1080)

  • TRILUMINOS™ ekran

  • X-Reality™ PRO

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati