WD65

Puna HD zabava za sve

Ovakav bi trebalo da bude doživljaj zabave. Pristupite svetu filmova, televizije i aplikacija i uživajte uz kvalitet slike koji prevazilazi Full HD. Sve to prati bogata i dinamična zvučna podloga.

TELEVIZORI

WD65 | LED | HD Ready/Full HD | Pametni televizor

WD650 / WD655 Series
Slika – WD65 | LED | HD Ready/Full HD | Pametni televizor

102 cm (40")

KDL-40WD650

Cena nije dostupna

102 cm (40")

KDL-40WD655

Cena nije dostupna

121 cm (48”)

KDL-48WD650

Cena nije dostupna

121 cm (48”)

KDL-48WD655

Cena nije dostupna

A+Oznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

4modeli

Glavne funkcije
HD uz dodatnu svetlinu

Full HD

Doživite naš zadivljujući Full HD kvalitet slike, šta god da gledate. Jedinstveni procesor X-Reality PRO kompanije Sony analizira, čisti i doteruje slike kako biste dobili prelepo detaljan prikaz. X-Reality PRO poboljšava čak i sadržaj koji se prenosi u niskoj rezoluciji kako biste na uređaju kompanije Sony dobili sliku koja oživljava sve što gledate.

X-Reality PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj

X-Reality PRO poboljšava kvalitet svakog piksela radi postizanja izvanredne jasnoće slike. Kako se kadrovi analiziraju, svaka scena se upoređuje sa specijalnom bazom podataka slika radi doterivanja i smanjivanja količine šuma – za realističnu sliku. 

Tanak i uglađen

Zahvaljujući tankom profilu, ovaj televizor se besprekorno uklapa u životnom prostoru. Savršen je za montiranje na zid, dok vam njegov diskretni, uski okvir omogućava da se potpuno usredsredite na sliku.

Pronađite više zabavnog sadržaja koji volite

Bez obzira da li želite ponovo da otkrijete omiljeni film ili da samo pogledate YouTube video, mogućnosti su neograničene uz televizor kompanije Sony.

Photo Sharing Plus
Lako delite fotografije

Photo Sharing Plus predstavlja jednostavan način da sa prijateljima delite fotografije i video zapise na velikom ekranu. Preuzimajte ono što vam se najviše sviđa sa televizora dok prijatelji dele specijalne uspomene sa do 10 uređaja.

Preslikavanje prikaza
Sadržaj sa pametnog telefona na velikom ekranu

Preslikavanje prikaza vam omogućava da uživate u sadržaju i aplikacijama sa pametnog telefona na televizoru kompanije Sony. Prebacite sve uspomene u veliki format i uživajte u njima na velikom ekranu sa porodicom i prijateljima.

USB reprodukcija
USB reprodukcija

Reprodukujte muziku, video klipove i kolekcije fotografija pomoću televizora zahvaljujući odličnoj USB reprodukciji u više formata. Uz podršku za širok opseg kodeka, možete da doživite vrhunsku raznolikost formata. Samo povežite i spremni ste.

Specifikacije i funkcije

Otkrijte svet filmova, TV programa i aplikacija i uživajte u svakom trenutku uz kristalno oštar kvalitet slike. Tu je i bogati, dinamički zvuk koji oživljava zabavne sadržaje.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 102 cm (40"), 121 cm (48”)

  • Full HD (1920 x 1080): za modele preko 40" / HD Ready (1366x768): samo za modele od 32"

  • X-Reality PRO

  • Youtube™ i više

  • Ugrađena Wi-Fi funkcija

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati