WD60

Zabava za sve

Otkrijte svet filmova, TV programa i aplikacija i uživajte u svakom trenutku uz kristalno oštar kvalitet slike. Tu je i bogati, dinamički zvuk koji oživljava zabavne sadržaje.

TELEVIZORI

WD60 | LED | HD Ready/Full HD | Pametni televizor

WD600 Series
Slika – WD60 | LED | HD Ready/Full HD | Pametni televizor

80 cm (32")

KDL-32WD600

Cena nije dostupna

80 cm (32")

KDL-32WD603

Cena nije dostupna

80 cm (32")

KDL-32WD605

Cena nije dostupna

AOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Glavne funkcije
Prefinjeno gledanje

Doživite HD Ready kvalitet slike, šta god da gledate. Jedinstveni procesor X-Reality™ PRO kompanije Sony analizira, čisti i doteruje slike kako biste dobili divan i detaljan prikaz. X-Reality PRO poboljšava čak i sadržaj koji se strimuje u niskoj rezoluciji kako biste na uređaju kompanije Sony dobili sliku koja oživljava sve što gledate.

X-Reality PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj

X-Reality PRO poboljšava kvalitet svakog piksela radi postizanja izvanredne jasnoće slike. Kako se kadrovi analiziraju, svaka scena se upoređuje sa specijalnom bazom podataka slika radi doterivanja i smanjivanja količine šuma – za realističnu sliku. 

Tanak i uglađen

Zahvaljujući tankom profilu, ovaj televizor se besprekorno uklapa u životnom prostoru. Savršen je za montiranje na zid, dok vam njegov diskretni, uski okvir omogućava da se potpuno usredsredite na sliku.

Pronađite više zabavnog sadržaja koji volite

Bez obzira da li želite ponovo da otkrijete omiljeni film, da surfujete Webom ili da samo pogledate YouTube video, mogućnosti su neograničene uz televizor kompanije Sony.

Photo Sharing Plus
Lako delite fotografije

Photo Sharing Plus predstavlja jednostavan način da sa prijateljima delite fotografije i video zapise na velikom ekranu. Preuzimajte ono što vam se najviše sviđa sa televizora dok prijatelji dele specijalne uspomene sa do 10 uređaja.

Preslikavanje prikaza
Sadržaj sa pametnog telefona na velikom ekranu

Preslikavanje prikaza vam omogućava da uživate u sadržaju i aplikacijama sa pametnog telefona na televizoru kompanije Sony. Prebacite sve uspomene u veliki format i uživajte u njima na velikom ekranu sa porodicom i prijateljima.

USB reprodukcija
Čuvajte omiljene televizijske emisije

Pretvorite televizor u digitalni videorikorder. Snimanje na USB čvrsti disk omogućava vam da čuvate omiljene televizijske emisije na spoljnoj USB disk jedinici kako biste ih gledali kad god poželite. 

Specifikacije i funkcije

Otkrijte svet filmova, TV programa i aplikacija i uživajte u svakom trenutku uz kristalno oštar kvalitet slike. Tu je i bogati, dinamički zvuk koji oživljava zabavne sadržaje.
  • Dostupno: 80 cm (32")

  • WXGA rezolucija

  • X-Reality PRO

  • Youtube™ i više

  • Ugrađena Wi-Fi funkcija

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati

Recenzije

Šta kažu korisnici