SD85

Prepustite se zaobljenosti

Posmatrajte kako omiljena zabava oživljava oko vas u zadivljujućoj 4K HDR rezoluciji. Naš blago zaobljeni ekran pruža obuhvatajući doživljaj gledanja šta god da gledate.

TELEVIZORI

SD85 | LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni TV (Android TV) | Zaobljeni ekran

SD8505 Series
Slika – SD85 4K HDR sa zaobljenim ekranom i tehnologijom Android TV

139 cm (55")

KD-55SD8505

Cena nije dostupna

164 cm (65")

KD-65SD8505

Cena nije dostupna

AOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

2modeli

Glavne karakteristike
Otkrijte detalje uz 4K HDR

4K veliki dinamički opseg

Da biste dobili vrhunski kvalitet slike, ovaj televizor kombinuje izvanrednu 4K jasnoću sa osvetljenošću, bojama i detaljima velikog dinamičkog opsega (HDR). Prethodno sakrivene oblasti u tamnim senkama i pod sunčevim svetlom sada se vide potpuno jasno i detaljno. 

4K PROCESSOR X1™

Dodavanje 4K magije u svaku scenu

Naš napredni procesor slike obavlja hiljade podešavanja u sekundi radi dinamičnog poboljšavanja rezolucije, boja i osvetljenosti, pa svaka scena postaje živopisna kao u 4K rezoluciji i više od toga.  

4K jasnoća
4K jasnoća

Slike se izoštravaju i doteruju u realnom vremenu pomoću napredne tehnologije za smanjenje šuma, poboljšavanje detalja i povećavanje rezolucije radi postizanja izvanredne jasnoće.

4K boje
4K boje 

Boje su podjednako bogate i živopisne kao i u prirodi zahvaljujući TRILUMINOS™ ekranu i naprednoj tehnologiji za obradu boja.

4K kontrast
4K kontrast

Doživite više dinamike, više tekstura i više energije u svakoj sceni uz svetlije istaknute delove, dublji prikaz crne i prirodnije prelaze između nijansi.

Predstavljamo našu savršenu zaobljenost 

Naš zaobljeni ekran profesionalno je napravljen tako da pruža blagu, prirodnu zaobljenost, što kreira savršen spoj obuhvatajućeg doživljaja i udobnosti pri gledanju. 

Svet mogućnosti

Pronađite svu zabavu koju možete da zamislite, brže nego ikada pre. Od filmova i televizijskih emisija do hiljada aplikacija, Android TV kompanije Sony pruža vam sve za tren.

Naše Android 4K televizore iz 2016. preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Netflix Recommended TV omogućava vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Televizor koji preporučuje Netflix
Video uputstva
Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije

Posmatrajte kako omiljeni zabavni sadržaj oživljava oko vas u zadivljujućoj 4K rezoluciji. Naš blago zaobljeni ekran pruža obuhvatajući doživljaj gledanja, bez obzira na sadržaj.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 139 cm (55"), 164 cm (65")

  • 4K veliki dinamički opseg

  • 4K Processor X1

  • TRILUMINOS ekran

  • Android TV

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati