SD80

Lepota zaobljenosti

Prepustite se svetu zabave uz predivni 4K HDR. Bićete okruženi realističnim detaljima zahvaljujući našem savršeno oblikovanom zaobljenom ekranu.

TELEVIZORI

SD80 | LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni TV (Android TV) | Zaobljeni ekran

SD8005 Series
Slika – SD80 4K HDR sa zaobljenim ekranom i tehnologijom Android TV

126 cm (50")

KD-50SD8005

Cena nije dostupna

AOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

Specifikacija proizvoda

Potrošnja energije (u režimu pripravnosti)
0,50 W
Rezolucija ekrana (V x Š, u pikselima)
3840x2160
Glavne karakteristike
Otkrijte detalje uz 4K HDR

4K veliki dinamički opseg

Da biste dobili vrhunski kvalitet slike, ovaj televizor kombinuje izvanrednu 4K jasnoću sa osvetljenošću, bojama i detaljima velikog dinamičkog opsega (HDR). Prethodno sakrivene oblasti u tamnim senkama i pod direktnim sunčevim svetlom sada se vide potpuno jasno i detaljno.

4K X-Reality PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj u 4K rezoluciji

4K X-Reality PRO™ poboljšava svaki piksel radi postizanja izvanredne jasnoće. Analiziraju se pikseli iz nekoliko kadrova, a slika se izoštrava i doteruje u realnom vremenu. Posmatrajte kako se detalji pojavljuju na licima i u nijansama kože.

Predstavljamo našu savršenu zaobljenost 

Naš zaobljeni ekran profesionalno je napravljen tako da pruža blagu, prirodnu zaobljenost, što kreira savršen spoj obuhvatajućeg doživljaja i udobnosti pri gledanju. 

Svet mogućnosti

Pronađite svu zabavu koju možete da zamislite, brže nego ikada pre. Od filmova i televizijskih emisija do hiljada aplikacija, Android TV kompanije Sony pruža vam sve za tren.

Naše Android 4K televizore iz 2016. preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da lako prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama koje poboljšavaju pametne televizore. Netflix Recommended TV omogućava vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster.

Netflix Recommended TV
Video uputstva
Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije

Prepustite se svetu zabave u prelepoj i živopisnoj 4K rezoluciji. Uz naš zaobljeni ekran savršenih kontura, okružuju vas uverljive boje i izuzetno oštri detalji.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 126 cm (50")

  • 4K velik dinamički opseg

  • Zaobljeni ekran

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati