Pređi na sadržaj

S80C

Jasnoća na zaobljenom ekranu

Prebacite se u središte akcije uz vrhunski, optimalno zaobljeni ekran koji pruža bogate 4K detalje i obuhvatajući doživljaj gledanja.

TELEVIZORI

S80C | LED | 4K Ultra HD | Pametni televizor (Android TV) | Zakrivljeni ekran

S8005C Series

Slika – S80C 4K Ultra HD sa zaobljenim ekranom i tehnologijom Android TV

139 cm (55")|164 cm (65")

AOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

2modeli

Dizajn

U pitanju je otkrovenje

Za zadivljujuće, obuhvatajuće iskustvo koje morate da doživite da biste verovali, serija S80C pruža neprikosnoven doživljaj gledanja.

Savršeno zaobljen

Ekran na modelima iz serije S80C blago je i prirodno zaobljen, za savršen spoj prepuštanja i udobnosti.

 • Udobno gledanje
 • Savršen prikaz

Slika

4K Processor X1 – jedan čip menja sve

Uživajte u boljoj jasnoći, bojama i kontrastu uz novi 4K Processor X1

Moćni 4K Processor X1 donosi zadivljujući kvalitet slike u sve što gledate. Svaki izvor (TV program, Blu-ray Disc™, DVD ili 4K internet video zapisi) inteligentno se analizira i povećava na najbolju 4K rezoluciju. Uživajte u neverovatnoj 4K slici uz zadivljujuću jasnoću, prirodnije boje i sjajni kontrast.

Poboljšanje preciznosti detalja

Jasnoća

Funkcija Precision Detail Enhancer smanjuje količinu šuma i povećava nivo detalja u svemu što gledate, bez obzira na izvor, za oštriju i jasniju sliku.

Precizno mapiranje boja

Boja

Funkcija Precision Colour Mapping nezavisno analizira svaku scenu i piksel radi dinamične primene savršene nijanse i tona, za bogate i prirodne boje.

Dynamic Contrast Enhancer

Kontrast

Dynamic Contrast Enhancer čini svetle delove ekrana svetlijim, a u tamnije delove unosi verniji i dublji prikaz crne boje.

Poboljšajte svaku sliku do 4K kvaliteta

Šta god da gledate, neka to bude u pravom 4K kvalitetu

Bez obzira na izvor, naša najsnažnija tehnologija za obradu 4K slike do sada prelepo povećava rezoluciju svakog piksela. Scene se analiziraju i upoređuju sa specijalnom bazom podataka slika, za izvanredno živopisne detalje, šta god da gledate.

4K X-Reality PRO
STANDARDNI TELEVIZOR
4K X-Reality PRO
TELEVIZOR KOJI KORISTI 4K PROCESSOR X1

Full HD

Konvencionalno

X1

4K Processor X1 – Precision Detail Enhancer

4K Processor X1 daje izuzetno živopisne detalje jer koristi nove algoritme kao što su Noise Crusher, Flat Area Detection i Super Resolution. Oni održavaju prirodan izgled i prefinjen prikaz sadržaja, i u matičnoj i u povećanoj rezoluciji.

Poboljšava se svaka boja

Gledajte najvernije nijanse i prirodne boje u svakoj sceni. Precision Colour Mapping analizira svaki piksel i daje dinamičnu, živopisnu sliku.

4K Processor X1 – Precision Colour Mapping

Precision Colour Mapping prevazilazi standardne tehnologije za poboljšavanje boja, pa optimizuje pojedinačne boje u realnom vremenu. Omogućava maksimalne performanse ekrana i savršeno upravlja prikazom svake boje.

 • X1
 • Normal (Normalno)

Optimizovanje osvetljenosti – kadar po kadar

Dynamic Contrast Enhancer poboljšava kontrast za sve što gledate

4K Processor X1 obezbeđuje da se dinamički opseg osvetljenosti na ekranu neprestano optimizuje kadar po kadar.

Dynamic Contrast Enhancer
standardni televizor
Dynamic Contrast Enhancer
televizor koji koristi 4k processor X1

Dynamic Contrast Enhancer – 4K Processor X1

Dynamic Contrast Enhancer, kojeg sadrži 4K Processor X1, neprekidno optimizuje opseg osvetljenosti kadar po kadar i prilagođava nivoe u skladu sa onim što se dešava na ekranu.

Sav 4K sadržaj, bilo koji izvor

Sada kod kuće možete da istražujete svet prave 4K zabave. Kompatibilan je sa najnovijim 4K standardima (što obuhvata VP9 i HDMI za 50p/60p), pa možete da uživate u omiljenom sadržaju.

Svet mogućnosti

Pronađite svu zabavu koju možete da zamislite, brže nego ikada pre. Od filmova i televizijskih emisija do hiljada aplikacija, Android TV kompanije Sony pruža vam sve za tren.

Zvuk

Napravljen za slušanje

Učinite doživljaj slušanja podjednako živopisnim kao i doživljaj gledanja. ClearAudio+ fino podešava zvuk televizora kako biste dobili obuhvatajući, emotivno uzdižući doživljaj slušanja koji vas okružuje. Slušajte muziku, dijalog i okružujuće efekte uz veći stepen jasnoće i razdvajanja, šta god da gledate.

DSEE predstavlja kombinaciju naših audio tehnologija koje funkcionišu u kombinaciji radi pružanja postojano jasnog i bogatog zvuka.

S-Force Front obrađuje audio signale radi kreiranja obuhvatajućeg doživljaja slušanja. Direktna, višekanalna obrada garantuje realistično jasan okružujući zvuk od 360°.

Clear Phase fino podešava frekventni odziv zvučnika televizora radi glatkije, balansiranije reprodukcije svih frekvencija – niskih, srednjih i visokih.

Istražite sve funkcije modela S80C

Video uputstva

Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.

Specifikacije i funkcije
 • Dostupna je dijagonala ekrana 139 cm (55"), 164 cm (65")

 • Obuhvatajući zaobljeni ekran

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160) uz 4x više detalja nego u Full HD rezoluciji

 • 4K Processor X1 izoštrava i optimizuje svaku scenu

 • Android TV vam donosi aplikacije i sadržaj koji volite

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

 • Dinamička kontrola pozadinskog osvetljenja poboljšava energetsku efikasnost time što prilagođava pozadinsko osvetljenje kako se menja sadržaj slike

 • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava intenzitet pozadinskog osvetljenja

 • Režim isključenog pozadinskog osvetljenja štedi energiju time što isključuje sliku, što podrazumeva isključivanje i LCD ekrana i pozadinskog osvetljenja