TELEVIZORI

AG9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

AG9 Series
Slika – AG9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

139 cm (55")

KD-55AG9

Cena nije dostupna

164 cm (65")

KD-65AG9

Cena nije dostupna

195 cm (77")

KD-77AG9

Cena nije dostupna

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Otkrijte zašto se autori filmova raduju liniji MASTER Series

Pogledajte koliko su se režiser i producenti filma „Džumandži: Sledeći nivo“ oduševili televizorom MASTER Series A9G kada su videli koliko verno reprodukuje slike i zvuk njihovog filma.

Glavne funkcije
Slike i zvuk u savršenoj harmoniji

Uživajte u trenutku uz realistične slike i akustiku koja ih prati. Prelepo detaljne slike u kombinaciji sa našom tehnologijom Sound-from-Picture Reality™ pružaju neverovatan audio-vizuelni doživljaj. 

Vrhunski realizam

Uz neprevaziđenu procesorsku snagu, procesor za obradu slika X1™ Ultimate otkriva stotine različitih objekata na ekranu i inteligentno poboljšava osvetljenost, detalje i boju da bi sve što gledate bilo jasno, svetlo i neverovatno realistično.

Maksimalno pojačavanje OLED kontrasta u svakoj boji

Ovaj OLED televizor, koji podržava Picture Processor X1™ Ultimate, kombinuje duboku crnu i prirodne boje tehnologije OLED sa funkcijom Pixel Contrast Booster™ za napredni kontrast boja pri velikoj osvetljenosti. Sve što gledate oživljava u finim detaljima i živim bojama.

Sound-from-Picture Reality™

Baš kao u koncertnoj dvorani, zvuk stiže do vas iz različitih pravaca uz Acoustic Surface Audio+™. Dva aktuatora i dva moćna niskotonca reprodukuju višedimenzionalni zvuk koji vam omogućava da se prepustite potpuno novom doživljaju zabave. 

Režim centralnog zvučnika
Centar zadivljujućeg zvuka

Koristite BRAVIA televizor kao centralni zvučnik i slušajte dijaloge, vokale i instrumente uz izuzetnu jasnoću. Jednostavno povežite sistem kućnog bioskopa da biste uživali u pravom bioskopskom doživljaju.

Autentični bioskopski doživljaj
Prigrlite bioskopsko uzbuđenje

Uživajte u bioskopskom uzbuđenju kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene i pruža autentično gledanje, a Dolby Atmos™ ispunjava sobu imerzivnim okružujućim zvukom.

Život je sjajan, naročito u više boja


Posmatrajte žive, realistične boje svuda oko sebe. TRILUMINOS™ ekran mapira boje iz šire palete i verno reprodukuje svaku senku i nijansu iz spektra.

Prelep iz bilo kog ugla

Jednostavan, minimalistički dizajn omogućava da se usredsredite na ono što je važno – na sliku.

Prevucite
Android TV
Zabavite se istraživanjem novih svetova govorom

Pronađite svu zabavu koju možete da zamislite, i to čim progovorite. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, ovaj pametni Android 4K televizor za tren oka vam prikazuje filmove i emisije iz aplikacija ili TV programa.FN_02]

Radi uz Apple AirPlay / Apple HomeKit

Uz Apple AirPlay, možete da strimujete video i zvuk na televizor direktno sa iPhone, iPad ili Mac uređaja. Gledajte filmove i emisije iz aplikacije Apple TV, omiljenih aplikacija, pa i iz pregledača Safari. Delite fotografije sa svima u sobi.

Jednostavno upravljanje uz Smart Remote

STB uređaje i druge uređaje povežite sa televizorom putem HDMI veze i sve ih kontrolišite pomoću jednog pametnog upravljača. Tanji, zaokruženiji dizajn sa ugrađenim mikrofonom za glasovnu kontrolu i unapređenim rasporedom dugmadi olakšava upotrebu.

Pametni daljinski upravljač
Funkcija pristupačnosti
Asistivna tehnologija na Android TV-u

Naši televizori imaju tehnologiju koja je vizuelno, zvučno i pokretno pristupačna.

Specifikacije i funkcije

Pogledajte kako vizija režisera oživljava na ovom 4K HDR televizoru sa OLED ekranom, tehnologijom Picture Processor X1™ Ultimate i Acoustic Surface Audio+™ zvukom.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 139 cm (55"), 164 cm (65"), 195 cm (77")

  • 4K veliki dinamički opseg

  • Procesor slike X1™ Ultimate

  • Acoustic Surface Audio+™

  • Android TV™

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvetljenja ili kontrola osvetljenosti na nivou piksela poboljšava energetsku efikasnost prilagođavanjem osvetljenosti ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati

Recenzije

Šta kažu korisnici