TELEVIZORI

A9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Velik dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

A9 SERIES

Slika – A9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Velik dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

121 cm (48”)

KD-48A9

Cena nije dostupna

A9 – snimak spreda
A9 – snimak spreda iskosa
A9 – snimak otpozadi iskosa
A9 – snimak maske izbliza
A9 – snimak postolja izbliza
A9 – snimak spreda
A9 – snimak s boka
A9 – snimak iskosa
A9 – snimak spreda

Funkcije

TRILUMINOS ekran

Reprodukuje širi i precizniji opseg boja

Uz prošireni spektar boja, TRILUMINOS uz snagu naših X1 procesora reprodukuje više boja od konvencionalnih televizora. On analizira i obrađuje podatke na svakoj slici kako bi boje izgledale još prirodnije i preciznije, tako da su slike bliže realnom životu nego ikad ranije.

4K X-Reality PRO

Vrhunska rezolucija šta god da gledate

Svaki sadržaj može da se konvertuje u realističnu 4K rezoluciju uz jedinstvene Sony funkcije. X1™ Ultimate, dvostruko brži od X1™ Extreme, precizno analizira i obrađuje podatke da bi se 4K slike obogatile realističnim detaljima i teksturama. 4K X-Reality™ PRO slikama snimljenim u 2K i Full HD-u povećava rezoluciju skoro do 4K pomoću jedinstvene 4K baze podataka. Object-based Super Resolution zatim optimizuje rezoluciju objekata da bi se reprodukovale gotovo realistične teksture.

Pixel Contrast Booster

Pojačava boje i kontrast radi dodatne dubine i realizma

Vidite realistične boje, otkrijte detalje u dubokim senkama i svetlim istaknutim delovima. Pixel Contrast Booster pojačava boje i kontrast u svetlim delovima, pa možete da uživate u scenama punim realističnih nijansi i tonova, većoj dubini, finoj teksturi i čistom kontrastu crnih tonova koje može da prikaže samo OLED. 

Širokougaoni OLED

Scene s pokretom postaju jasne i svetle

Uz slike koje stvaraju milioni pojedinačno kontrolisanih piksela, sve je oštro i jasno na OLED-u. A zahvaljujući tehnologiji X-Motion Clarity™, čak je i brza radnja glatka i jasna. Video zapisi se precizno kontrolišu kako bi se umanjila zamućenost, a slika ostala verna uz manji gubitak osvetljenosti tokom veoma brzih scena.

X-Motion Clarity

Neverovatno imerzivan zvuk sa ekrana

Zvuk na standardnim televizorima sa zvučnikom ispod ekrana često nije sinhronizovan sa slikom. Uz naš Acoustic Surface Audio, ekran postaje zvučnik. Inovativni aktuator diskretno vibrira kako bi stvorio zvuk, tako da ono što čujete dolazi baš sa onog mesta u sceni gde se radnja dešava – dijalog iz pravca likova, a zvuk motora iz pravca automobila – a ne iz bočnih zvučnika.

Super Bit Mapping HDR

Vrhunska slika i zvuk bez obzira na okruženje

Zavalite se i uživajte u vrhunskom doživljaju gledanja. Jedinstvena tehnologija optimizacije ambijenta kompanije Sony automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.

Dual database processing

Izgovorite šta želite da gledate

Brže nego ikad ranije pronalazite omiljeni sadržaj pomoću glasa. Uz glasovnu pretragu dovoljno je da pitate – nema više komplikovane navigacije ni dosadnog kucanja.

Zabavite se istraživanjem novih svetova govorom

Pronađite svu zabavu o kojoj sanjate, i to čim progovorite. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, ovaj pametni Android televizor za tren oka vam prikazuje filmove i emisije iz aplikacija ili TV programa.

S-Force Front Surround

Više od 5000 aplikacija, više od bilo kog drugog pametnog televizora

Pametni Android televizor kompanije Sony ima nenadmašan broj aplikacija. Odaberite one koje će vam život učiniti zabavnijim i veselijim. 

Šaljite sadržaje na veći i bolji ekran uz Chromecast

Chromecast vam omogućava da sa mobilnog uređaja na televizor prenosite omiljene video zapise, igre i aplikacije u punom kvalitetu. Dovoljno je da samo jedanput dodirnete dugme za prenos na ekranu Android ili iOS uređaja da biste stvari koje volite prebacili u veliki format. Prenesite sadržaj, a zatim nastavite sa pregledanjem na telefonu ili tabletu.

Aluminijumsko centralno kućište

Funkcioniše uz Apple AirPlay/Apple HomeKit

Uz Apple AirPlay možete da strimujete video i zvuk na televizor direktno sa iPhone ili iPad uređaja, kao i Mac računara. Gledajte filmove i emisije iz aplikacije Apple TV, omiljenih aplikacija ili čak pregledača Safari. Delite fotografije sa svima u prostoriji.

Neurednost kablova svedena na minimum

Studijski kvalitet uz Netflix Calibrated Mode

Ovaj režim je posebno razvijen za uživanje u originalnom Netflix sadržaju i reprodukciju istog kvaliteta slike na televizoru kao na studijskom masteru za procenu. Uz Režim kalibrisano za Netflix, verno se čuvaju vizija i namera autora.

Napredna kontrola glasom

Strast autora koja se ne gubi

Da bi se odgovorilo na varijacije u boji usled procesa proizvodnje, MASTER Series modeli mogu da koriste Portrait Displays softver za automatsku kalibraciju visokih performansi CalMAN®. To omogućava neviđeni nivo kalibracije i detaljno podešavanje kakvo ne bi bilo moguće sa standardnim postavkama slike. To pruža vernu reprodukciju boja koja odgovara originalnom TV signalu i može da se prilagodi najsuptilnijim promenama boje do kojih može doći s vremenom. MASTER Series podržava CalMAN®, tako da korisnici mogu da koriste softver kakav upotrebljavaju i vizuelni autori u postprodukciji i tokovima kontrole kvaliteta, što dodatno pokazuje našu posvećenost pružanju slika sa kalibrisanom tačnošću boja profesionalnog kvaliteta u vašem domu.

Napredna kontrola glasom

Prigrlite bioskopsko uzbuđenje

Uživajte u bioskopskom uzbuđenju kod kuće. Dolby Vision™ oživljava scene i pruža autentično gledanje, a Dolby Atmos™ ispunjava sobu imerzivnim okružujućim zvukom.

Specifikacije
Uživajte u lepoti OLED kvaliteta kompanije Sony na manjem ekranu. Zahvaljujući dubokim nijansama crne, živim bojama, poboljšanom kontrastu, kao i zvuku koji je u skladu sa slikom, potpuno ćete se udubiti u akciju. Pratite ovaj prostor jer ćemo uskoro objaviti dodatne detalje o ovom proizvodu.
  • Neprevaziđeni OLED kvalitet na manjoj veličini ekrana od 48 inča

  • Procesor za sliku X1™ Ultimate pruža neprevaziđenu osvetljenost, detalje i boju

  • Uz Acoustic Surface Audio ekran postaje zvučnik – uživajte u skladu zvuka i slika, kao i u realističnom doživljaju koji se tako dobija.

  • Uska maska vam omogućava da se usredsredite na sliku

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati