A1

Razmišljajte izvan okvira
TELEVIZORI

A1 | OLED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

A1
Slika – A1 4K HDR OLED TV uz Acoustic Surface™

139 cm (55")

KD-55A1

Cena nije dostupna

164 cm (65")

KD-65A1

Cena nije dostupna

195 cm (77")

KD-77A1

Cena nije dostupna

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Glavne karakteristike
Sve drugo bledi u poređenju s njime

Prava realnost oživljava sa savršenom crnom i prirodnim bojama. Više od 8 miliona piksela sa sopstvenim osvetljenjem kontroliše se precizno i individualno putem procesora X1 Extreme™. Sony OLED TV stvara izuzetan kontrast bez premca.

Sony 4K HDR Processor X1 Extreme
Doživljaj realnosti kakav treba da bude

4K HDR Processor X1™ Extreme

X1 Extreme prikazuje slike i boje onakve kakve stvarno jesu, onako kako želite da ih gledate.

Transformišite gledanje dramatičnim slikama

Dolby Vision™

Oživite scene pomoću isticanja, dubljih tamnih nijansi i živahnih boja. Dolby Vision je HDR rešenje koje kreira živopisno i realistično bioskopsko iskustvo u vašem domu.

TRILUMINOS ekran
Život je sjajan, naročito u više boja

TRILUMINOS™ ekran

Posmatrajte žive, realistične boje svuda oko sebe. TRILUMINOS ekran mapira boje iz šire palete i verno reprodukuje svaku senku i nijansu iz spektra.

TEHNOLOGIJA ACOUSTIC SURFACE™

Najbolji zvuk koji ste ikada videli

Za razliku od većine televizijskih zvučnika, zvuk dolazi do vas sa celog ekrana, što vam omogućava da se prepustite uzbudljivim novim doživljajima zabave. To je savršena harmonija slika i zvuka. 

Koncept dizajna jedne ploče: osvajač tri nagrade
Dobitnik tri nagrade za dizajn

Naš dizajnerski koncept „Umetnička estetika iskustva jedne ploče“ osvojila je tri značajne nagrade. Ultraminimalististički stil sa svim elementima integrisanim u jednu ploču sa čistim izgledom bez kablova oduševio je sudije. Koncept je pohvaljen zbog harmoničnog uklapanja u okruženja i jedinstvenog vizuelnog i zvučnog iskustva za zvukom koji dolazi direktno iz ekrana. 

360 stepeni prefinjenosti 

Ovaj OLED TV nije samo prelep. Dizajniran je tako da postolje i zvučnici virtuelno nestanu – tako da izgleda kao da lebdi ˜– a vi vidite samo prelepu sliku.

Prevucite
Istražujte nove svetove govorom

Pronađite zabavne sadržaje o kojima sanjate, i to čim izgovorite njihovo ime. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, ovaj 4K Android TV™ vam za tren oka prikazuje filmove i televizijske emisije iz aplikacija ili TV programa.

Naše Android 4K televizore preporučuje Netflix

Netflix vam omogućava da prepoznate televizore sa boljim performansama, jednostavnim pristupom aplikacijama i novim funkcijama. Televizori koje preporučuje Netflix omogućavaju vam da uživate u emisijama i filmovima uz namenski taster i kontrolu glasom.

Televizor koji preporučuje Netflix
Video uputstva
Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom? Naša video uputstva će vam to detaljno pokazati.

Specifikacije i funkcije

Otkrijte neverovatan kontrast na OLED 4K HDR TV-u uz 8 miliona piksela sa sopstvenim emitovanjem svetlosti. Slike su neverovatno realistične uz najdublje crne tonove koji pružaju detaljan prikaz senki i uz žive boje. Inovativna tehnologija Acoustic Surface™ obezbeđuje upečatljiv zvuk direktno sa ekrana.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 139 cm (55"), 164 cm (65"), 195 cm (77")

  • 4K veliki dinamički opseg

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • OLED

  • Tehnologija Acoustic Surface™

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati