Pređi na sadržaj

XE94/93

Vrhunska osvetljenost i realizam

TELEVIZORI

XE94 / XE93|LED|4K Ultra HD|Velik dinamički opseg (HDR)|Pametni televizor (Android TV)

XE9405 / XE9305 Series

Slika – 4K HDR televizor XE94 / XE93 koji ima Slim Backlight Drive+

139 cm (55")|164 cm (65")|189 cm (75”)

BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Glavne funkcije

SLIM BACKLIGHT DRIVE+

Izuzetna osvetljenost ekrana

Osetite sunčevu svetlost kako se probija kroz drveće. Naš Slim Backlight Drive+ usmerava svetlo tamo gde je potrebno, ispunjavajući scenu dodatnom osvetljenošću i dubokim kontrastom.

Vrhunski 4K HDR televizor

Upoznajte ovaj elegantan televizor koji ima inovativan Slim Backlight Drive+ i uživajte u divnoj dvojnosti koji nudi – veoma detaljnim slikama i izuzetno tankom dizajnu. 

Toliko realno da ga možete osetiti

4K HDR Processor X1™ Extreme

Uz 4K HDR Processor X1 Extreme, sadržaj koji gledate toliko je realan da ga možete osetiti, kao da stvarno stojite na plaži i gledate zalazak sunca.

Otkrijte detalje uz 4K HDR

4K veliki dinamički opseg

Za vrhunski kvalitet slike televizor kombinuje izvanrednu 4K jasnoću i osvetljenost, boje i detalje velikog dinamičkog opsega (HDR). Oblasti u tami i pod direktnim svetlom koje su ranije bile skrivene sada se vide potpuno jasno i detaljno.

4K HDR
X-tended Dynamic Range™ PRO

Realnost se otkriva kroz izuzetan kontrast

X-tended Dynamic Range™ PRO

Uživajte u divnim noćnim slikama, punim blistavog svetla i dubokih tamnih nijansi. Uz čak deset puta jači kontrast u odnosu na konvencionalne LED televizore, mračne scene su tamnije, a svetlije osvetljenije.

Život je sjajan, naročito u više boja

TRILUMINOS™ ekran

Posmatrajte žive, realistične boje svuda oko sebe. TRILUMINOS ekran mapira boje iz šire palete i verno reprodukuje svaku senku i nijansu iz spektra.

TRILUMINOS™ ekran

Osmišljeno sa ciljem da vam pažnju zadrži na slici

Zahvaljujući izuzetno tankom profilu i uskom okviru, ovaj televizor vam omogućava da se potpuno usredsredite na zabavu. Kablovi su pametno skriveni sa zadnje i prednje strane, dok vam obrtni nosač za montiranje u ravni pruža jednostavan pristup priključcima i vezama.

Zabavite se istraživanjem novih svetova govorom

Pronađite zabavne sadržaje o kojima sanjate, i to čim izgovorite njihovo ime. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, ovaj 4K Android TV™ vam za tren oka prikazuje filmove i televizijske emisije iz aplikacija ili TV programa.

Video uputstva

Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom? Naša video uputstva će vam to detaljno pokazati.

Specifikacije
Videćete neverovatne detalje 4K HDR slika, koje oživljavaju uz Slim Backlight Drive+ i moćni 4K HDR Processor X1™ Extreme. Savršeno dizajniran i za postavljanje na zid, zahvaljujući izuzetno tankom profilu i prilagodljivom okretnom nosaču. Kompletne specifikacije će biti dostupne uskoro.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • 4K veliki dinamički opseg

  • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

    4K HDR Processor X1™ Extreme

  • Slim Backlight Drive+

  • Android TV™

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvetljenja poboljšava energetsku efikasnost time što prilagođava pozadinsko osvetljenje kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava intenzitet pozadinskog osvetljenja

  • Režim isključenog pozadinskog osvetljenja štedi energiju time što isključuje sliku, što podrazumeva isključivanje i LCD ekrana i pozadinskog osvetljenja