Pređi na sadržaj

XE90

Sjajan kontrast, upečatljive slike

TELEVIZORI

XE90 | LED | 4K Ultra HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni TV (Android TV)

XE9005 Series

Slika – 4K HDR televizor XE90 koji ima X-tended Dynamic Range PRO
BOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

4modeli

Glavne funkcije

X-TENDED DYNAMIC RANGE™ PRO

Realnost se otkriva kroz izuzetan kontrast

Uživajte u divnim noćnim slikama, punim blistavog svetla i dubokih tamnih nijansi. Uz čak 5 puta jači kontrast u odnosu na konvencionalne LED televizore, mračne scene su tamnije, a svetlije osvetljenije.

4K HDR Processor X1™

Detaljnije, prirodnije, realističnije

4K HDR Processor X1™

Uz 4K HDR Processor X1 imaćete utisak kao da ste u talasu i da čekate da vas preplavi voda jer on neverovatno realistično reprodukuje svaki odsjaj i teksturu. 

Otkrijte detalje uz 4K HDR

4K veliki dinamički opseg

Za vrhunski kvalitet slike televizor kombinuje izvanrednu 4K jasnoću i osvetljenost, boje i detalje velikog dinamičkog opsega (HDR). Oblasti u tami i pod direktnim svetlom koje su ranije bile skrivene sada se vide potpuno jasno i detaljno. 

4K veliki dinamički opseg
TRILUMINOS™ ekran

Život je sjajan, naročito u više boja

TRILUMINOS™ ekran

Posmatrajte žive, realistične boje svuda oko sebe. TRILUMINOS ekran mapira boje iz šire palete i verno reprodukuje svaku senku i nijansu iz spektra.

Osmišljeno sa ciljem da vam pažnju zadrži na slici

Nema ometanja, već samo lepih slika. Uzak, izuzetno dizajniran aluminijumski okvir omogućava vam da se fokusirate na ekran, dok kablovi ostaju pametno skriveni sa zadnje i prednje strane. 

Zabavite se istraživanjem novih svetova govorom

Pronađite zabavne sadržaje o kojima sanjate, i to čim izgovorite njihovo ime. Zahvaljujući naprednoj kontroli glasom, ovaj 4K Android TV™ vam za tren oka prikazuje filmove i televizijske emisije iz aplikacija ili TV programa.

Video uputstva

Video uputstva za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom? Naša video uputstva će vam to detaljno pokazati.

Specifikacije i funkcije
Otkrijte sledeći nivo 4K HDR zabave uz moćan 4K HDR Processor X1™ i našu razvijenu tehnologiju X-tended Dynamic Range PRO za izuzetno visok kontrast, detalje i oštrinu. Sve vam to pruža uređaj divnog i elegantnog dizajna sa prefinjenim aluminijumskim završnim slojem.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 123 cm (49''), 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • 4K veliki dinamički opseg

  • 4K HDR Processor X1™

  • X-tended Dynamic Range™ PRO

  • Android TV™

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Dinamička kontrola pozadinskog osvetljenja poboljšava energetsku efikasnost time što prilagođava pozadinsko osvetljenje kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava intenzitet pozadinskog osvetljenja

  • Režim isključenog pozadinskog osvetljenja štedi energiju time što isključuje sliku, što podrazumeva isključivanje i LCD ekrana i pozadinskog osvetljenja