WE66

Uzbudljiva zabava, sjajna jasnoća
TELEVIZORI

WE66 | LED | Full HD | Veliki dinamički opseg (HDR) | Pametni televizor

WE660 / WE663 / WE665 Series
Slika – Full HD HDR televizor WE66 sa tasterom za YouTube

102 cm (40")

KDL-40WE660

Cena nije dostupna

102 cm (40")

KDL-40WE663

Cena nije dostupna

102 cm (40")

KDL-40WE665

Cena nije dostupna

123 cm (49'')

KDL-49WE660

Cena nije dostupna

123 cm (49'')

KDL-49WE663

Cena nije dostupna

123 cm (49'')

KDL-49WE665

Cena nije dostupna

A+Oznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

6modeli

Glavne funkcije
Idite na YouTube™ jednim klikom

Idite direktno na YouTube i uživajte u svim svojim omiljenim video zapisima. Pristup usluzi YouTube brži je nego ikada ranije na ovom televizoru sa podrškom za internet, a dodali smo i YouTube taster na daljinski upravljač radi lakog pregledanja.

veliki dinamički opseg
Sjajni istaknuti delovi, divne teksture

veliki dinamički opseg

Velik dinamički opseg (HDR) čuva detalje koji se inače gube u najtamnijim i najsvetlijim delovima slike, čime se dobija mnogo dinamičniji izgled. Videćete teksturu sjajnog metalnog krila aviona i odsjaj sunčeve svetlosti na trupu.

Jasnije, detaljnije, neverovatnije

Full HD

Doživite izvanredni nivo detalja i tekstura na ovom Full HD televizoru. Sve što gledate je doterano kako bi se obezbedio minimalan stepen buke i maksimalan efekat. Pogledajte razliku u prikazu zgrada i morskih pejzaža.

Full HD
X-Reality™ PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj

X-Reality™ PRO

Tehnologija za obradu slike X-Reality PRO poboljšava svaki piksel radi izuzetne jasnoće. Analizom kadrova se svaka scena uparuje sa specijalnom bazom slika kako bi se doterale slike i smanjio šum. Na površini zgrada i čamaca sada ima više detalja.

Napravljen za slušanje

ClearAudio+

Neka slušanje bude realistično kao gledanje. ClearAudio+ fino podešava zvuk televizora kako biste dobili okružujući i nadahnjujući zvuk koji se prostire svuda oko vas. Muzika i dijalog se čuju jasnije i uz veće razdvajanje, šta god da gledate.

ClearAudio+
Videćete više slika i manje kablova

Gledajte bez ometanja. Tanak i uzak okvir sa završnim slojem sa efektom aluminijuma omogućava vam da se koncentrišete na ekran. Kablovi su sakriveni u postolju sa zadnje i prednje strane, čime se dobija čist i uredan izgled.

Specifikacije i funkcije

Zabavićete se uz neverovatno detaljne Full HD slike, koje poboljšava čudesno X-Reality PRO™ povećavanje rezolucije. Zahvaljujući pristupu usluzi YouTube pomoću jednog tastera, odmah možete da pronađete sve svoje zabavne sadržaje. Kompletne specifikacije će biti dostupne uskoro.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 102 cm (40"), 123 cm (49'')

  • veliki dinamički opseg

  • Full HD rezolucija (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • YouTube™ i više

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati