RE45

Uživajte u potpunoj jasnoći slika i zvuka
TELEVIZORI

RE45 | LED | Full HD | Veliki dinamički opseg (HDR)

RE450 / RE453 / RE455 Series
Slika – Full HD HDR televizor RE45 koji ima X-Reality PRO

102 cm (40")

KDL-40RE450

Cena nije dostupna

102 cm (40")

KDL-40RE453

Cena nije dostupna

102 cm (40")

KDL-40RE455

Cena nije dostupna

A+Oznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

3modeli

Glavne funkcije

VELIKI DINAMIČKI OPSEG

Sjajni istaknuti delovi, divne teksture

Velik dinamički opseg (HDR) čuva detalje koji se inače gube u najtamnijim i najsvetlijim delovima slike, čime se dobija mnogo dinamičniji izgled. Videćete teksturu sjajnog metalnog krila aviona i odsjaj sunčeve svetlosti na trupu.

Full HD
Jasnije, detaljnije, neverovatnije

Full HD

Doživite izvanredni nivo detalja i tekstura na ovom Full HD televizoru. Sve što gledate je doterano kako bi se obezbedio minimalan stepen buke i maksimalan efekat. Pogledajte razliku u prikazu zgrada i morskih pejzaža.

Ponovo otkrijte svaki detalj

X-Reality™ PRO

Tehnologija za obradu slike X-Reality PRO poboljšava svaki piksel radi izuzetne jasnoće. Analizom kadrova se svaka scena uparuje sa specijalnom bazom slika kako bi se doterale slike i smanjio šum. Na površini zgrada i čamaca sada ima više detalja.

X-Reality™ PRO
ClearAudio+
Napravljen za slušanje

ClearAudio+

Neka slušanje bude realistično kao gledanje. ClearAudio+ fino podešava zvuk televizora kako biste dobili okružujući i nadahnjujući zvuk koji se prostire svuda oko vas. Muzika i dijalog se čuju jasnije i uz veće razdvajanje, šta god da gledate.

Videćete više slika i manje kablova

Uživajte u zabavnim sadržajima bez ometanja. Tanak i uzak okvir sa završnim slojem sa efektom aluminijuma omogućava vam da se koncentrišete na ekran. Kablovi su sakriveni u postolju sa zadnje i prednje strane, čime se dobija čist i uredan izgled.

Specifikacije i funkcije

Kristalno oštre slike zaslužuju savršeno jasan zvuk. Uz Full HD slike, čiju rezoluciju povećava moćan X-Reality™ PRO, i uz zvuk kojeg oživljava ClearAudio+, sve što gledate biće oštrije, čistije i uzbudljivije. Kompletne specifikacije će biti dostupne uskoro.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 102 cm (40")

  • veliki dinamički opseg

  • Full HD rezolucija (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati