RE40

Jasne slike, bliže Full HD-u nego ikada
TELEVIZORI

RE40 | LED | HD Ready | Veliki dinamički opseg (HDR)

RE400 / RE403 / RE405 Series
Slika – LED HDR televizor RE40 R40E koji ima X-Reality PRO

80 cm (32")

KDL-32RE400

Cena nije dostupna

80 cm (32")

KDL-32RE403

Cena nije dostupna

80 cm (32")

KDL-32RE405

Cena nije dostupna

AOznaka energetske efikasnosti i specifikacija proizvoda

2modeli

Glavne funkcije

VELIKI DINAMIČKI OPSEG

Sjajni istaknuti delovi, divne teksture

Velik dinamički opseg (HDR) čuva detalje koji se inače gube u najtamnijim i najsvetlijim delovima slike, čime se dobija mnogo dinamičniji izgled. Videćete teksturu sjajnog metalnog krila aviona i odsjaj sunčeve svetlosti na trupu.

X-Reality™ PRO
Ponovo otkrijte svaki detalj

X-Reality™ PRO

Tehnologija za obradu slike X-Reality PRO poboljšava svaki piksel radi izuzetne jasnoće. Analizom kadrova se svaka scena uparuje sa specijalnom bazom slika kako bi se doterale slike i smanjio šum. Na površini zgrada i čamaca sada ima više detalja.

Napravljen za slušanje

ClearAudio+

Neka slušanje bude realistično kao gledanje. ClearAudio+ fino podešava zvuk televizora kako biste dobili okružujući i nadahnjujući zvuk koji se prostire svuda oko vas. Muzika i dijalog se čuju jasnije i uz veće razdvajanje, šta god da gledate.

ClearAudio+
Videćete više slika i manje kablova

Gledajte bez ometanja. Tanak i uzak okvir sa završnim slojem sa efektom aluminijuma omogućava vam da se koncentrišete na ekran. Kablovi su sakriveni u postolju sa zadnje i prednje strane, čime se dobija čist i uredan izgled.

Specifikacije i funkcije

Dodatno približite zabavne sadržaje neverovatnoj oštrini Full HD rezolucije uz moćno X-Reality™ PRO povećavanje rezolucije slika. Zahvaljujući tehnologiji ClearAudio+ možete da budete sigurni da će ono što slušate biti čisto i oštro kao ono što gledate. Kompletne specifikacije će biti dostupne uskoro.
  • Dostupna je dijagonala ekrana 80 cm (32")

  • veliki dinamički opseg

  • WXGA rezolucija

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Dizajnirano sa životnom sredinom na umu

SAZNAJTE VIŠE O ODNOSU KOMPANIJE SONY PREMA ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte više

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVE FUNKCIJE OVOG PROIZVODA

  • Kontrola dinamičkog pozadinskog osvetljenja ili kontrole osvetljenja na nivou piksela , unapredite energetsku efikasnost prilagođavanjem svetline ekrana kako se menja sadržaj slike

  • Režim za uštedu energije štedi energiju time što prilagođava svetlinu ekrana

  • Režim isključenog ekrana štedi energiju isključivanjem ekrana slike bez prebacivanja televizora u kompletan režimp pripravnosti, tako da se u zvuku još uvek može uživati