Pređi na sadržaj
Slike – Bežični niskotonac i BRAVIA zvučnici
Slike – Bežični niskotonac i BRAVIA zvučnici

Dizajniran za bas

Niskotonac napravljen za BRAVIA® televizore

Učinite filmove upečatljivijim. Nema potrebe za kablovima niti za podešavanjem – bežični niskotonac se automatski prilagođava novim modelima BRAVIA televizora. Kompaktno, elegantno kućište diskretno će se uklopiti u svaki prostor.

Osetite razliku

SWF-BR100 je opremljen impresivnim digitalnim pojačalom od 100 W, koje pruža zapanjujuću oštrinu i idealnu količinu snage za kućne bioskope. Kućište je napravljeno od vlakana srednje gustine, debljine 18 mm, i omogućava da ovaj niskotonac daje bogat, prirodan zvuk.

Membrana od liskuna

Upečatljiv, savršeno prilagođen zvuk

Membrana od penastog saćastog liskuna smanjuje izobličenja i garantuje dobar odziv basa, a niskotonac automatski podešava zvuk u skladu sa datim BRAVIA® modelom.

Mali, jednostavan, superioran

Zahvaljujući skromnim dimenzijama, ovaj bežični niskotonac staje gotovo svuda i ostavlja vam više prostora da se udobno smestite i uživate u basovima.

Pojednostavljeno bežično povezivanje

Za razliku od klasičnog kućnog bioskopa, ovaj bežični niskotonac se postavlja u tri jednostavna koraka, pa nema potrebe da ručno štelujete zvuk.

Prostor

Ovaj bežični niskotonac može da stane skoro bilo gde – samo ga priključite u najbližu utičnicu.

Spajanje

Bežični niskotonac se sa televiz. povezuje brzo – trebaju vam priključak za slušalice i USB uređaj.

Uživajte

Latite se kompatibilnog daljinskog upravljača za TV i osetite šta znače filmovi sa moćnim basovima.

Na jedan klik od vas

Po završetku podešavanja, daljinskim upravljačem za televizor možete da podesite sve. Ako želite ručno da korigujete detaljne postavke zvuka, npr. relativnu jačinu niskih tonova, krajnju frekvenciju ili fazu, to možete da obavite putem običnog daljinskog upravljača.

Specifikacije
  • Jednostavno korišćenje uz napajanje naizmeničnom strujom

  • Digitalno pojačalo od 100 W

  • Radi na frekvenciji od 5,2 / 5,8 GHz

  • Upravljajte jačinom zvuka zvučnika pomoću menija televizora

  • Kompatibilnost sa modelima BRAVIA® serije W/X iz 2014.

Šta je u pakovanju

Garantni list (zavisi od zemlje), Audio kabl (1 (mono)), Nalepnica u boji za kartonsku kutiju, Bežični primopredajnik (UWT-BR100)

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju