Sony BRAVIA®
Vrhunski doživljaj igranja.

Šta se dešava kad uparite najbolji BRAVIA® OLED Android televizor kompanije Sony i unapređeni PlayStation®4 Pro? Vaša igra dostiže potpuno nove visine – zajedno predstavljaju epski dvojac. Uronite čulima u zabavno igranje odličnog odziva sa upečatljivim bojama, sjajnim kontrastom, intenzivno živim bojama i zadivljujućim zvukom.

Napravljeno za PlayStation

Vrhunsko igranje kakvo su razvojni timovi zamislili uz BRAVIA OLED kompanije Sony. Realistične boje i detalji, brz odziv i imerzivan zvuk – sve je to tu da bi optimizovalo doživljaj uz PlayStation.

AG9

AG9

Iskusite igre onako kako je autor i zamislio uz nagrađivani MASTER Series AG9. Picture Processor X1TM Ultimate – naš najmoćniji procesor dosad – otkriva skrivene detalje u svakoj sceni, poboljšava svetlinu i radi uz Pixel Contrast BoosterTM kako bi se prikazao upečatljiv kontrast.

AG8

AG8 

Pogledajte koliko realistično može da bude 4K OLED igranje. Više od 8 miliona piksela sa sopstvenim osvetljenjem precizno se kontrolišu putem našeg procesora X1TM Extreme, čime se obogaćuje boja i čuva dubina crne. Uz Acoustic Surface Audio, zvuk vibrira direktno kroz ekran, oživljavajući svaki lik.

Neuporedivi kvalitet slike

Na modelu AG9 Picture Processor X1TM Ultimate funkcioniše uz Pixel Contrast BoosterTM kako biste mogli da otkrijete detalje u senkama, uživate u teksturama koje gotovo da možete da osetite i vidite dinamički kontrast sa blistavim istaknutim delovima. Ukratko, igre će biti neverovatno realistične. Uz jedinstveni MASTER Series, Sony pruža baš onakav nivo kvaliteta slike kakav su programeri predvideli.

Brza akcija u realnom vremenu

Uz naše brzo OLED vreme odziva i režim za igre sa smanjenim kašnjenjem unosa, možete da kontrolišete akciju u realnom vremenu.

Vrhunski sveobuhvatan doživljaj igranja

  • Sveobuhvatan zvuk
  • Dizajn bez suvišnih elemenata
  • Jednostavna integracija

Serija A9G/AG9

Dvostruka nagrada na CES 2019

AVSForum - najbolje na CES 2019
Pregledano - CES izbor urednika

Uživajte u HDR igrama

4K HDR televizori kompanije Sony savršeni su partneri za konzole PlayStation®4 i PlayStation®4 Pro. Uživajte u zabavnom igranju sa odličnim odzivom i intenzivno živim bojama.

playstation

Više televizora za optimizovano igranje

Pored naših BRAVIA® OLED modela, postoji više opcija za optimizovanje doživljaja igranja za vas i vašu porodicu. Uživajte u vrhunskom igranju uz XG95, Full Array LED TV koji pruža vrhunski kontrast i detalje za neverovatan doživljaj igranja. Uz XG90 dobićete široku paletu veličina ekrana, realistične boje i unapređene detalje, tako da ćete lako uočiti snajperiste čak i s daljine. A ako imate više igrača u porodici, možete da uživate u 4K Ultra HD akciji, ali na manjim veličinama ekrana, uz XG85 – savršen za male igrače.