Vrhunski doživljaj igranja

Spremno za PlayStation®5

Na pragu smo nove ere u igranju video igara. Uživajte u 4K rezoluciji pri 120 kadrova u sekundi, odnedavno dostupnoj na uređaju PS5 sa kompatibilnim BRAVIA televizorima ZH8 i XH90/92.

4K 120 slika
Vi ste pobednik uz 4K/120 kadrova u sekundi

Transformišite igranje. Televizori sa HDMI ulazom velike brzine za 4K/120 kadrova u sekundi prikazuju jasne pokrete za igranje sa odličnim odzivom.

PlayStation®5 i ZH8/XH90 podržavaju igranje u kvalitetu 4K/120 kadrova u sekundi.

Uživite se u akciju uz 8K

Zahvaljujući neverovatno visokoj rezoluciji, naši 8K televizori vas prenose u svetove zadivljujuće dubine i detalja.

8K izlaz je dostupan uz PlayStation®5 i ZH8.

Poređenje glave lava u 4K i 8K rezoluciji.
Očaravajući kontrast u igrama

Standardni televizori koriste samo jedan red LED lampica; Full Array LED kompanije Sony postavlja ih po čitavom ekranu, a svaka zona se kontroliše pojedinačno da bi tamne oblasti bile tamnije, a svetle – svetlije kako bi se otkrio svaki detalj alternativnog univerzuma u koji ste zakoračili.

Višedimenzionalni zvuk

Naša hvaljena tehnologija Acoustic Multi-Audio™ koristi visokotonce za pozicioniranje zvuka kako bi pružala precizno kontrolisan zvuk visokog kvaliteta tačno sa mesta u sceni gde se radnja dešava. Tako se dobija obuhvatajući, dinamički doživljaj igranja jer se sve što vidite podudara sa onim što čujete.

Acoustic Multi Audio je dostupan na ekranima veličine 140 cm (55 inča) i većim za XH95, kao i ekranima veličine 165 cm (65 inča) i većim za XH90.

Pogledajte modele
koji su spremni za PlayStation 5
Serija XH90 – igrajte igre kako dolikuje

Istražite detalje u senkama i uživajte u zadivljujućim svetlim elementima uz Full Array LED; slušajte svaki zvuk tačno sa mesta na kojem se dešava na ekranu uz Acoustic Multi-Audio™. Na uređaju XH90 možete do maksimuma da uživate u svakom elementu igre.

Acoustic Multi Audio je dostupan samo na ekranima veličine 140 cm (55 inča) i većim za XH90.

* Dostupnost funkcija zavisi od modela.* Potrebna je igra za PS5™ koja podržava 8K.* Prikaz 8K slika iz igara na konzoli PS5™ biće dostupan putem buduće nadogradnje firmvera na BRAVIA televizoru.  

ZH8 – oživite akciju uz 8K

ZH8 oživljava igre u spektakularnoj 8K rezoluciji. Full array LED osvetljenje ističe najsitnije detalje uz široki spektar vernih boja i veliki kontrast, a zahvaljujući tehnologiji Acoustic Multi Audio, zvuk dolazi direktno sa ekrana usklađen s akcijom.

Savršen za PlayStation®

Pomoću naprednih tehnologija za sliku i zvuk, BRAVIA® kompanije Sony oživljava igre i pruža razigrane i živopisne slike uz trodimenzionalan, atmosferičan zvuk.

Savršen za PlayStation

FUNKCIJE IGRANJA

Naš najbolji 4K LCD – serija XH95

Uz X1 UltimateTM – isti moćni procesor koji sadrže i naši 8K televizori – XH95 pruža vrhunski kvalitet slike, a kada mu se doda i naša tehnologija zvuka koji dolazi sa slike, stvarno možete da se uživite u igru.  11

Serija A8 – moćni, divni OLED

Uz preko 8 miliona OLED piksela sa samostalnim osvetljenjem i pojedinačnom kontrolom, videćete čistije svetle i dublje crne nijanse na uređaju A8, čime igre koje igrate dobijaju potpuno nov nivo dubine, teksture i realističnosti.