DALJINSKI I MULTIMEDIJALNI PLEJERI

One-Flick daljinski upravljač za televizor sa dodirnom tablom

RMF-ED004
Slika – One-Flick daljinski upravljač za televizor sa dodirnom tablom
Slike – One-Flick daljinski upravljač za televizor sa dodirnom tablom
Slike – One-Flick daljinski upravljač za televizor sa dodirnom tablom
Slike – One-Flick daljinski upravljač za televizor sa dodirnom tablom
Sve počinje jednim potezom

Jednostavno intuitivno

Interakcija sa televizorom nikada nije bila tako intuitivna. Udobno se krećite kroz sadržaj na ekranu pomoću dodirne table – čak nema potrebe ni da daljinski upravljač uperite prema ekranu televizora. Ugrađena tehnologija NFC omogućava vam da bežično delite fotografije sa pametnog telefona na ekranu televizora jednim dodirom.

Dodirnite i počnite

Koristite izuzetno osetljivu dodirnu tablu za dodirivanje, „štipanje“, pomeranje, prevlačenje i kretanje kroz TV program, Web klipove, fotografije i drugi sadržaj.

Sadržaj sa telefona na televizoru pomoću jednog dodira

Trenutno bežično delite fotografije, video zapise i druge sadržaje sa pametnog telefona ili tableta direktno na ekranu televizora. Sve to omogućava NFC preslikavanje jednim dodirom. Nema lozinki. Niti podešavanja. Samo povezivanje jednim dodirom.

Gledajte sadržaj sa malog ekrana na velikom

Reprodukujte slike sa Xperia™ tableta ili pametnog telefona na velikom ekranu. Uspostavite vezu sa daljinskim upravljačem i prenosite sadržaj na televizor pomoću Bluetooth® ili Wi-Fi® veze.

Upravljajte svom opremom

Zaboravite na konfiguracije sa više daljinskih upravljača. Ako se vaš sistem kućnog bioskopa isporučuje sa uređajem Infrared (IR) Blaster, moći ćete njime da upravljate pomoću One-Flick daljinskog upravljača.

Odlične funkcije, tanak dizajn

Mnoštvo funkcija ne mora da bude sinonim za glomazan dizajn. Tanki i lagani dizajn One-Flick daljinskog upravljača lako i udobno staje na dlan.

Specifikacije

  • Intuitivno upravljanje pomoću dodirne table

  • NFC preslikavanje jednim dodirom

  • Bežična veza na 2,4 GHz

  • Kompatibilnost sa uređajem IR Blaster

Šta je u pakovanju

Uputstva za upotrebu (bezbednosno obaveštenje)

Saznajte više o funkcijama koje štede energiju i o našoj posvećenosti životnoj sredini i održivijoj budućnosti Posetite našu eko Web lokaciju