TELEVIZORI

Televizori od 81 do 94 cm (32 do 37 inča)

Dobre stvari dolaze u malim pakovanjima uz televizore Sony od 81 do 94 cm (32 do 37 inča). Savršeni su za mesta sa malo prostora, a pružaju zadivljujući zvuk, bogate boje i Full HD rezoluciju u kompaktnom paketu.

Televizor kompanije Sony od 81 cm (32 inča)
Male dimenzije, velike funkcije 

Više zabave u kuhinji, studentskoj sobi ili stanu uz naše LED televizore od 81 cm (32 inča) koji pružaju Full HD ili HD Ready ekran, neverovatan zvuk i funkcije kao što su Društveno gledanje i režim za prenosa fudbala uživo. Sve to po ceni koju možete da priuštite. I igre dobijaju novi intenzitet i uvlače vas u akciju kao nikada pre.

Svetlo i jasno

Bele LED diode iza ekrana naših televizora od 81 cm (32 inča) osvetljavaju svaki ugao ekrana i kreiraju upečatljiv kontrast. Slike izgledaju živopisnije, a čak i suptilni detalji u senkama postaju vidljivi. Clear Resolution Enhancer smanjuje količinu šuma za oštru i jasnu sliku koja pruža bolji doživljaj dubine.

Svetla i jasna slika na pametnim televizorima kompanije Sony od 81 cm (32 inča)
Pripremite se za realnost 

Od vesti do najnovijeg Blu-ray Disc™ filma, sve izgleda bolje uz X-Reality Pro. Snažni procesor u našim LED televizorima od 81 cm (32 inča) smanjuje količinu šuma i doteruje svaku sliku, za vrhunski kvalitet slike. Poboljšava se čak i kvalitet video zapisa i fotografija koje prenosite sa pametnog telefona, za viši nivo detalja.

Živopisna slika na televizoru kompanije Sony od 81 cm (32 inča)
Daljinski upravljač za pametni televizor kompanije Sony od 81 cm (32 inča)
Samo jedan potez

Lako preuzmite kontrolu uz One Flick Entertainment daljinski upravljač za naše televizore od 81 cm (32 inča). Uz BRAVIA® interfejs, ovaj snažni upravljač olakšava pregledanje kanala, fotografija, video zapisa i Weba. Znate šta tražite? Uz funkciju brzog pokretanja za nekoliko sekundi počnite da gledate omiljenu seriju ili film.