Pređi na sadržaj
TELEVIZORI

Televizori od 216 do 254 cm (85 do 100 inča)

Kada želite neverovatnu zabavu, nema potrebe da tražite dalje od naših televizora sa velikim ekranom. Uz 4K rezoluciju, okružujući zvuk i interaktivne funkcije, uvek uspevaju da zadive.

Muškarac gleda televizor kompanije Sony od 216 cm (85 inča)

Televizor preuzima glavnu ulogu

Uz jedan od naših TV-a od 216 cm (85 inča) u dnevnoj sobi, dom će vam se napuniti ljudima željnim doživljaja koji pruža zadivljujući ekran sa 4K rezolucijom. Kada dođe dan za utakmicu, funkcije poput režima za fudbal donose akciju vama, a snažni zvuk poboljšava doživljaj slušanja.

Velika slika nikada nije izgledala tako dobro

4K rezolucija, uz podršku napredne tehnologije za obradu, pruža 8 miliona piksela zadivljujućih detalja na našim televizorima sa velikim ekranom. Svaka slika se doteruje tako da pruža više detalja, prirodne teksture i vernu jasnoću.

4K slika ima četiri puta više detalja od slike u Full HD rezoluciji
Televizor kompanije Sony sa velikim ekranom i funkcijom deljenje ekrana

Svet je na samo klik od vas

Uz tehnologiju na našim TV-ima od 216 cm (85 inča), nikada nećete gledati sami. Razmenjujte slike uz funkciju Photo Share i gledajte snimke na velikom ekranu. Obavljajte Skype razgovore sa porodicom dok gledate film uz funkciju Društveno gledanje ili uključite režim za fudbal da biste se povezali sa drugima.

Svetle boje oživljavaju

Istaknite svaku boju u najboljem svetlu uz TRILUMINOS™ na našim TV-ima od 216 cm (85 inča). Paleta nijansi povećava intenzitet, a X-tended Dynamic Range™ daje dubinu tamnim nijansama dok obasjava ekran. 4K X-Reality PRO™ poboljšava sve tako da bude približno 4K kvalitetu i unapređuje sve što gledate.

Živopisne boje na televizorima kompanije Sony od 216 do 254 cm (85 do 100 inča)
Daljinski upravljač za televizor sa velikim ekranom (216 cm (85 inča)) kompanije Sony

Upravljajte medijskim sadržajima jednim potezom

Pregledajte filmove, video zapise i fotografije na našim televizorima sa velikim ekranom pomoću One-Flick Entertainment daljinskog upravljača. Stabilizujući Wedge dizajn pruža dodatni prostor za napredni audio sistem koji vas okružuje prirodnim zvukom.