Pređi na sadržaj
TELEVIZORI

Televizori od 165 do 178 cm (65 do 70 inča)

Istražite naše LED televizore od 165 do 178 cm (65 do 70 inča) kako biste otkrili uzbudljivu kombinaciju tehnologija za superioran kvalitet slike i zvuka sa interaktivnim funkcijama.

Futuristički dizajn LED televizora kompanije Sony od 165 do 178 cm (65 do 70 inča)

Idealno rešenje za kućni bioskop

Tek počinjete da pravite kućni bioskop? Prvo pogledajte naše televizore od 165 cm (65 inča). Zahvaljujući uzbudljivim funkcijama poput 3D mogućnosti, okružujućeg zvuka i režima za fudbal, pružiće sate interaktivne zabave za porodicu i prijatelje.

Sledeći korak na polju kvaliteta slike

Naši 4K LED televizori od 165 cm (65 inča) pružaju neverovatan kvalitet slike, a ne vidljive piksele. Napredna tehnologija za obradu poboljšava čak i najsuptilnije detalje, a teksture dobijaju novi intenzitet. Toplo svetlo iza ekrana daje osvetljenost od ivice do ivice i uklanja tamne delove.

4K slika ima četiri puta više detalja od slike u Full HD rezoluciji
Deljenje ekrana sa televizorom kompanije Sony od 165 cm (65 inča)

Povezivanje na svim nivoima

Pametni televizori predstavljaju pametnu ideju. Povežite se sa svetom pomoću naših televizora od 165 cm (65 inča) i uživajte u svemu, od prenosa tweet-ova do deljenja slika sa voljenim osobama. Žudite za uzbuđenjem? Uzmite 3D naočare i prepustite se novoj dimenziji zabave uz sliku koja „iskače“ sa ekrana.

Zaista upečatljive boje

Otvorite oči za TRILUMINOS™ na našim LED televizorima od 165 cm (65 inča) i doživite intenzivan prikaz boja. Slike se poboljšavaju zahvaljujući tehnologiji X-tended Dynamic Range™, dok X-Reality PRO™ poboljšava kontrast i teksture, za prirodnu sliku.

Jasna slika na LED televizoru kompanije Sony od 165 cm (65 inča)
Odličan zvuk uz televizore kompanije Sony od 165 do 178 cm (65 do 70 inča)

Inovativni dizajn u kombinaciji sa snažnim zvukom

Koristite One-Flick Entertainment daljinski za filmove/serije i surfovanje Webom pritiskom na jedno dugme. Jedinstven Wedge oblik naših televizora od 165 cm (65 inča) pruža stabilnost i povećava kapacitet zvučnika, za bogat i pun zvuk.