Pređi na sadržaj
TELEVIZORI

BRAVIA® televizori od 152 cm (60 inča)

Sve se uklapa u našim televizorima od 152 cm (60 inča). Inovativni dizajn, superiorni zvuk i zadivljujući kvalitet slike otvaraju vrata novog nivoa uzbuđenja. 

Baš onako kako želite

Naši televizori od 152 cm (60 inča) pružaju izbor funkcija za prilagođeni doživljaj gledanja. Povećajte jačinu za snažan zvuk koji udiše novi život muzici, igrama i filmovima. Počastite oči prikazom na Full HD ekranu ili se povežite sa prijateljima pomoću funkcija Photo Share i Društveno gledanje – izbor je na vama.

Par uživa u LED televizoru kompanije Sony od 152 cm (60 inča)
Oštra slika na televizoru kompanije Sony od 152 cm (60 inča)

Donesite bioskop u dom

Full HD ekran i okružujući zvuk pretvaraju filmsko veče u intimno okupljanje sa prijateljima i porodicom radi gledanja. Veličina naših televizora od 152 cm (60 inča) oponaša bioskopski doživljaj u dnevnoj sobi, što ih čini savršenim za pružanje kraljevskog tretmana omiljenim serijama, filmovima i igrama.

Svetlo i jasno

Sve izgleda svetlije uz LED televizore od 152 cm (60 inča). Toplo svetlo iza ekrana osvetljava svaki centimetar i kreira zadivljujući kontrast. Detalji koje ranije niste primećivali iskaču iz senki, a sve izgleda poboljšano, živopisno i prirodno.

Jasna slika na najboljim televizorima kompanije Sony od 152 cm (60 inča)
3D mogućnosti na pametnim LED televizorima kompanije Sony od 152 cm (60 inča)

Uskočite u 3D

Zakoračite u novu dimenziju zabave pomoću pametnih 3D TV-a od 152 cm (60 inča). Samo stavite naočare i doživite uzbuđenje koje pružaju 3D Blu-ray Disc™, Web video zapisi i TV program, uz realističnu dubinu polja. Kada završite, povežite se na Web da biste delili sadržaj, prenosili video zapise i pregledali omiljene lokacije.

HD je bolji nego ikada pre

Kvalitet slike predstavlja standard na našim TV-ima od 152 cm (60 inča) uz tehnologiju X-Reality PRO™. Ovaj procesor analizira sliku koju vidite na ekranu, smanjuje šum i doteruje nedostatke za zadivljujući finalni proizvod, što vam omogućava da osetite snagu Full HD ekrana.

Odlična grafika u video igrama uz naše najbolje televizore od 152 cm (60 inča)
Futuristički dizajn televizora kompanije Sony od 152 cm (60 inča)

Moderni dizajn u kombinaciji sa svetom medijskog sadržaja

Oblik i funkcionalnost uklopljeni su sa dizajnom naših LED televizora od 152 cm (60 inča). Tanki su i stabilni, ali pružaju prostor za snažne zvučnike koji garantuju bogat zvuk. One-Flick Entertainment olakšava istraživanje medijskih sadržaja – samo uzmite daljinski i pregledajte filmove, serije i Web.