Pređi na sadržaj
TELEVIZORI

BRAVIA® televizori od 140 cm (55 inča)

Zakoračite u novu eru zabave pomoću naših najboljih televizora od 140 cm (55 inča) koji objedinjuju izgled i funkcionalnost radi redefinisanja doživljaja kućnog bioskopa.

Poboljšajte sve što gledate

Naši TV-i od 140 cm (55 inča) napakovani su funkcijama i tehnologijom koji sve prikazuju u najboljem svetlu. Uživajte u izgledu 4K i Full HD slike dok prenosite video i slušate prirodni zvuk koji reprodukuje niske i visoke tonove. Lako možete i da upravljate uz intuitivni One-Flick Entertainment daljinski upravljač.

Jasna slika na LED televizoru kompanije Sony od 140 cm (55 inča)
Najbolji televizor kompanije Sony od 140 cm (55 inča) sa zadivljujućom slikom

Televizor nikada nije izgledao ovako dobro

Filmovi, serije i igre izgledaju i zvuče bolje uz naše TV-e od 140 cm (55 inča). 4K i Full HD garantuju zadivljujući doživljaj, a Magnetic Fluid zvučnici daju zvuk koji predstavlja otkrovenje. Čak je i važna utakmica uzbudljivija – režim za prenos fudbala uživo prenosi zvuk stadiona u dom, a uz to prikazuje vesti i istaknute događaje.

Osvetlite najfinije detalje

Uz preko 8 miliona piksela, 4K tehnologija na našim najboljim televizorima od 140 cm (55 inča) poboljšava izgled svega što gledate. Slike su oštre, jasne i prirodne, pa sedite bliže i uživajte u bioskopskom doživljaju gledanja. LED diode iza ekrana daju intenzivan sjaj, eliminišu senke i otkrivaju nove nivoe detalja. 

Oštra slika na televizorima kompanije Sony od 140 cm (55 inča)
LED televizor kompanije Sony od 140 cm (55 inča) sa odličnim funkcijama

Nova dimenzija zabave

Učinite filmsko veče uzbudljivim uz pametne TV-e od 140 cm (55 inča). 3D Blu-ray Disc™, TV serije i Web sadržaj „iskaču“ sa ekrana, za doživljaj zabave koji vas uvlači u akciju. Povežite se sa svetom da biste delili fotografije, pregledajte tweet-ove uz Društveno gledanje ili gledajte najbolje poteze sa utakmice uz režim fudbal. 

Oštra i raznobojna slika

Promenite način na koji gledate uz naše LED televizore od 140 cm (55 inča). TRILUMINOS™ ekran poboljšava boje za sjajne crvene i duboke zelene, uz pomoć snage osvetljavanja koju pruža X-Extended Dynamic Range™. Napredni procesor X-Reality PRO™ približava sve 4K kvalitetu, za detalje koji blistaju.

Živopisne boje uz pametni televizor kompanije Sony od 140 cm (55 inča)
LED televizor kompanije Sony od 140 cm (55 inča) na postolju

Inovativni dizajn u kombinaciji sa uzbudljivim sadržajem

Wedge dizajn naših TV-a od 140 cm (55 inča) štedi prostor i oslobađa dodatni za snažni zvučni sistem koji daje neverovatan zvuk. One-Flick Entertainment daljinski omogućava vam da klikom pregledate serije, filmove i Web sadržaj za nekoliko sekundi.