TELEVIZORI

BRAVIA® televizori od 140 cm (55 inča)

Zakoračite u novu eru zabave pomoću naših najboljih televizora od 140 cm (55 inča) koji objedinjuju izgled i funkcionalnost radi redefinisanja doživljaja kućnog bioskopa.

Najbolji televizor kompanije Sony od 140 cm (55 inča) sa zadivljujućom slikom
Televizor nikada nije izgledao ovako dobro

Filmovi, serije i igre izgledaju i zvuče bolje uz naše TV-e od 140 cm (55 inča). 4K i Full HD garantuju zadivljujući doživljaj, a Magnetic Fluid zvučnici daju zvuk koji predstavlja otkrovenje. Čak je i važna utakmica uzbudljivija – režim za prenos fudbala uživo prenosi zvuk stadiona u dom, a uz to prikazuje vesti i istaknute događaje.

Osvetlite najfinije detalje

Uz preko 8 miliona piksela, 4K tehnologija na našim najboljim televizorima od 140 cm (55 inča) poboljšava izgled svega što gledate. Slike su oštre, jasne i prirodne, pa sedite bliže i uživajte u bioskopskom doživljaju gledanja. LED diode iza ekrana daju intenzivan sjaj, eliminišu senke i otkrivaju nove nivoe detalja. 

Oštra slika na televizorima kompanije Sony od 140 cm (55 inča)
Oštra i raznobojna slika

Promenite način na koji gledate uz naše LED televizore od 140 cm (55 inča). TRILUMINOS™ ekran poboljšava boje za sjajne crvene i duboke zelene, uz pomoć snage osvetljavanja koju pruža X-Extended Dynamic Range™. Napredni procesor X-Reality PRO™ približava sve 4K kvalitetu, za detalje koji blistaju.

Živopisne boje uz pametni televizor kompanije Sony od 140 cm (55 inča)