Pređi na sadržaj
TELEVIZORI

BRAVIA® televizori od 127 cm (50 inča)

Povećajte nivo uzbuđenja pomoću naših najboljih televizora od 127 cm (50 inča). Od kristalno jasne slike do lakog povezivanja, pružaju sve što je potrebno za poboljšan doživljaj gledanja.

Zaronite u detalje

Naši TV-i od 127 cm (50 inča) ističu detalje u svemu. Full HD čini slike oštrim, jasnim i zadivljujućim, bez obzira da li gledate Blu-ray Disc™ naučnofantastičnu avanturu ili video sa telefona. Pogledajte omiljene fotografije na velikom ekranu – uz svetle boje, bogate teksture i oštre linije dobijaju svež novi izgled.

Slike bogate detaljima na najboljim televizorima kompanije Sony od 127 cm (50 inča)
Akcioni film na LED televizorima kompanije Sony od 127 cm (50 inča)

Otvorite vrata zabavi

Pretvorite dnevnu sobu u centar za zabavu pomoću LED televizora od 127 cm (50 inča). Uzbuđenje ne prestaje uz asortiman funkcija, od Full HD ekrana do režima za fudbal. Ne brinite, možete da upravljate pomoću One-Flick daljinskog koji vam omogućava da za čas pređete sa pregledanja fotografija na gledanje filmova.

Pun pogodak uz fudbalski režim

Ljubitelji fudbala radujte se: naši TV-i od 127 cm (50 inča) sa režimom za fudbal prebacuju vas u središte akcije na terenu. Zvuk se automatski podešava i prenosi urlik sa stadiona u dnevnu sobu, a praktični interfejs prenosi vesti i istaknuta događanja iz najboljih izvora širom Weba.

Odlične funkcije na pametnom televizoru kompanije Sony od 127 cm (50 inča)
Par uživa u tehnologiji ClearAudio na televizoru kompanije Sony od 127 cm (50 inča)

Zvuk koji inspiriše

Povećajte jačinu zvuka i prepustite se kvalitetu zvuka pomoću naših TV-a od 127 cm (50 inča). ClearAudio+ doteruje snažne i slabe zvukove, uz poboljšavanje jasnoće, a Voice Zoom poboljšava dijalog, pa nikada nećete propustiti ni reč. S-Force Front Surround kompletira sliku i prostoriju ispunjava snažnim zvukom.

Oštrija i jasnija slika

Loš kvalitet slike je stvar prošlosti uz X-Reality Pro™. Ovaj procesor koji koriste naši televizori od 127 cm (50 inča) doteruje slike, pa sve izgleda oštro i jasno. Takođe funkcioniše sa mnoštvom medijskih sadržaja, pa poboljšava izgled video zapisa koji se prenose i sadržaja sa pametnog telefona, uz TV serije i Blu-ray Disc™ sadržaj.

LED televizor kompanije Sony od 127 cm (50 inča) sa oštrom slikom
Daljinski upravljač za pametne televizore kompanije Sony od 127 cm (50 inča)

Samo jedan potez

One-Flick Entertainment daljinski koji se isporučuje sa našim TV-ima od 127 cm (50 inča) pruža kontrolu. Pritiskom na jedno dugme istražite filmove, muzike i program ili samo surfujte. BRAVIA® interfejs služi kao vodič, a brzo pokretanje omogućava vam da počnete da gledate seriju za nekoliko sekundi.