Pređi na sadržaj
TELEVIZORI

Televizori od 107 do 117 cm (42 do 46 inča)

Zakoračite u svet uzbudljivih funkcija pomoću naših televizora od 107 cm (42 inča). Poboljšani kvalitet slike i zvuka ističu najbolje u svemu što gledate, slušate i delite. 

Sve što želite

U potrazi ste za funkcijama koje očekujete od TV-a sa velikim ekranom, ali uz kompaktne dimenzije? Potraga je završena – naši televizori od 107 cm (42 inča) imaju mnoštvo funkcija za vrhunsko gledanje. Od Full HD slike do okružujućeg zvuka i video zapisa, imaju sve što možete da poželite.

Odlične funkcije na pametnom televizoru kompanije Sony od 107 cm (42 inča)
Full HD slika na LED televizoru kompanije Sony od 107 cm (42 inča)

Otkrijte savršenu meru za mali ekran

Unesite zabavu u dečiju sobu, sobu u studentskom domu ili u stan pomoću naših televizora od 107 cm (42 inča). Uživaćete u karakteristikama poput Full HD kvaliteta slike, snažnog zvuka i prenosa video zapisa uz umerenu veličinu.

Neka bude svetlo

Uživajte u prikazu pomoću naših LED televizora od 107 cm (42 inča). Bele diode iza ekrana osvetljavaju sliku od ivice do ivice i povećavaju kontrast. Filmovi, serije i fotografije izgledaju živopisno i prirodno, a detalji dobijaju nove dimenzije.

Pametni televizori kompanije Sony od 107 cm (42 inča) sa jasnom slikom
3D film na televizoru kompanije Sony od 107 cm (42 inča)

Inteligentni način gledanja

Stavite 3D naočare i posmatrajte kako slike „iskaču“ uz naše televizore od 107 cm (42 inča). Zadivljujući detalji doprinose uzbuđenju, a prirodna dubina čini sve živopisnim. Gledajte utakmicu i uživajte u vestima i najboljim potezima uz režim za fudbal ili koristite Photo Share za deljenje slika.

Bolja slika, veći izbor

Sve što gledate na našim televizorima od 107 cm (42 inča), od Blu-ray Disc™ do video zapisa, pokreće X-Reality PRO™, za manje šuma i prefinjen kvalitet slike. Lako preuzmite kontrolu nad sadržajima pomoću One-Flick Entertainment daljinskog koji olakšava nalaženje omiljenog programa, filma ili Web serije. 

Odlična grafika u video igri na LED televizoru od 107 cm (42 inča)
Par uživa u zvuku sa pametnog LED televizora od 107 cm (42 inča)

Snaga zvuka

Slušajte snagu napredne tehnologije za zvuk pomoću naših LED televizora od 107 cm (42 inča). ClearAudio+ doteruje sve, od eksplozija do vratolomnih solaža na gitari, za poboljšano razdvajanje i jasnoću. Voice Zoom stavlja dijalog u prvi plan, a S-Force Front Surround vas okružuje živopisnim zvukom.