Pređi na sadržaj
TELEVIZORI

BRAVIA® televizori od 102 cm (40 inča)

Nemojte da potcenjujete snagu televizora od 102 cm (40 inča). Njihova praktična veličina uparena je sa superiornim kvalitetom slike, živopisnim zvukom i drugim funkcijama, za neverovatan doživljaj gledanja.

Pametni televizor kompanije Sony od 102 cm (40 inča)

Sve što želite od televizora

Bez obzira da li počinjete da pravite centar za kućnu zabavu ili želite da oživite mali prostor, naši televizori od 102 cm (40 inča) su pravi izbor. Uživaćete u živopisnom kvalitetu slike, povezivanju sa pametnim telefonima i u dizajnu koji će ulepšati enterijer.

Zabava je osvetljena

Sve je svetlo, upečatljivo i prelepo uz naše LED televizore od 102 cm (40 inča). Bele diode iza ekrana osvetljavaju svaki piksel za intenzivan kontrast i ističu detalje u tamnim delovima za poboljšan doživljaj gledanja. Čak se i najbrže akcione sekvence glatko odvijaju uz Motionflow XR™.

LED televizori kompanije Sony od 102 cm (40 inča) sa jasnom slikom

Jasno kao dan

Približite stvari uz Clear Resolution Enhancer na našim TV-ima od 102 cm (40 inča). Smanjivanjem šuma umanjuje zamućenost, za jasnu i oštru sliku koja pruža poboljšan doživljaj dubine. Detalji i teksture se doteruju, a to čini sve što gledate na ekranu prirodnim.

Prirodne slike na pametnim televizorima kompanije Sony od 102 cm (40 inča)
Par uživa u tehnologiji ClearAudio na pametnom televizoru kompanije Sony od 102 cm (40 inča)

Zvuk oživljava

Snažni i tihi zvukovi ponovo oživljavaju uz naše televizore od 102 cm (40 inča). Bass Reflex zvučnik daje bogate niske i visoke tonove, koje ClearPhase doteruje radi postizanja optimalnog balansa. S-Master digitalno pojačalo vraća autentičnost, pa je sve verno originalnom izvoru.