Kada firmver ažurirate na ovu verziju, postavke kamere će biti vraćene na početne vrednosti. Zbog toga preporučujemo da sačuvate trenutne postavke pre nego što započnete ažuriranje. Pomoću funkcije Save/Load Settings (Čuvanje/učitavanje postavki) možete da sačuvate trenutne postavke na memorijsku karticu, a zatim da ih vratite nakon ažuriranja.

NAPOMENA: Više informacija o čuvanju postavki i o tome koje postavke mogu da se sačuvaju potražite u odeljku Čuvanje/učitavanje postavki Vodiča za pomoć.

Windows

Mac