ID članka : 00282499 / Poslednja izmena : 24.08.2022.Odštampaj

Obaveštenje u vezi sa postepenim obustavljanjem Sony VAIO ažuriranja i preuzimanja

    Još od zatvaranja kompanije Sony VAIO 2014. godine, kompanija Sony je preuzela na sebe pružanje podrške Sony VAIO korisnicima. Pridržavali smo se Microsoft smernica i vremenskih okvira za obustavljanje podrške za različite verzije operativnog sistema Windows i ukidali VAIO preuzimanja i ažuriranja za prethodne verzije operativnog sistema Windows za koje je kompanija Microsoft obustavila podršku.

    Kompanija Microsoft je objavila da se podrška za Windows 8.1 – poslednja verzija operativnog sistema Windows sa kojom su isporučeni Sony VAIO računari – završava 10. januara 2023. U skladu sa ovim obaveštenjem, kompanija Sony više neće nuditi VAIO zakrpe, ažuriranja i preuzimanja na web lokaciji za podršku i putem programa VAIO Update od 31. marta 2023. Ako nameravate da preuzmete Sony VAIO datoteke koje ćete odmah ili kasnije koristiti, uradite to pre 31. marta 2023.

    Nadamo se da vas je Sony VAIO dobro služio i da ćete i dalje moći da ga koristite u skorijoj budućnosti. Hvala vam na razumevanju.