ID članka : 00254041 / Poslednja izmena : 02.12.2022.Odštampaj

Obaveštenje o besplatnoj zameni slušalica sa mikrofonom WI-SP510 na koje se odnosi ovaj problem, a koje se mogu identifikovati pomoću serijskog broja – 19. novembar 2021.

  VAŽNO: usluga besplatne popravke za WI-SP510 koja je opisana u obaveštenju u nastavku se otkazuje 30. novembra 2022. Kompanija Sony nastaviće da pruža podršku za proizvod u skladu sa našim pravilima i propisima za uslugu popravke (dodato 1. decembra 2022.)


  Cenjeni korisniče Sony proizvoda,

  Zahvaljujemo se na vašem stalnom interesovanju za Sony proizvode.

  Skrenuta nam je pažnja da se na pojedinim uređajima WI-SP510 javlja problem koji sprečava slušalice sa mikrofonom da se uključe, a razlog za to može biti korozija.

  U cilju rešavanja ovog problema, kompanija Sony je odlučila da produži garanciju za uređaje WI-SP510 na koje se odnosi ovaj problem do 30. novembra 2022. godine. Ako su vaše slušalice sa mikrofonom identifikovane na osnovu serijskog broja kao model na koji se odnosi ovaj problem i ako se ovaj problem javio i na vašem modelu slušalica WI-SP510, možete ih zameniti. Proverite da li vaš uređaj ispunjava kriterijume navedene u nastavku.

  Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo vam na razumevanju.

  Kriterijumi za zamenu uređaja

  Naziv modela na koji se ovo odnosi

  WI-SP510 

  Serijski brojevi uređaja na koje se ovo odnosi 

  Ovaj problem se odnosi samo na određeni broj slušalica sa mikrofonom WI-SP510 i samo se one mogu besplatno zameniti. Ako se na vašem uređaju javlja ovaj problem, unesite njegov serijski broj u okviru alatke za proveru serijskog broja u nastavku da biste proverili da li vaš uređaj može da se zameni. 

  Ako vaš uređaj WI-SP510 spada u modele na koje se ovaj problem odnosi, možete ga zameniti u prodavnici u kojoj ste ga kupili. Ukoliko to nije moguće, veza ka našoj usluzi za pronalaženje prodavnica će se pojaviti ispod alatke za proveru zajedno sa uputstvima za pronalaženje najbliže prodavnice u kojoj možete da zamenite svoj uređaj.  

  Kako da pronađete naziv modela i serijski broj vaših slušalica sa mikrofonom

  Naziv modela se nalazi na ugrađenoj, punjivoj bateriji.

  Serijski broj je odštampan na desnoj jedinici (D) slušalica sa mikrofonom i možete ga videti kada skinete kapicu sa slušalice i luk.

   

  Period važenja programa besplatne zamene

  Program besplatne zamene traje do 30. novembra 2022. godine.