ID članka : 00206155 / Poslednja izmena : 27.06.2019.Odštampaj

Ponašanje slušalica WH-1000XM3 u hladnim okruženjima – 27. decembar 2018.

  Nedavno nam je ukazano na to da naš model slušalica WH-1000XM3 ponekad može da ispolji nepredvidivo ponašanje kada se izloži naglim i velikim promenama u temperaturi. Iz tog razloga, možda ste uočili simptome poput nagle promene jačine zvuka ili preskakanja pesama.

  Iako slušalice WH-1000XM3 ispunjavaju sve neophodne zahteve standarda po pitanju kvaliteta, jasno nam je da ovakvo ponašanje može dovesti do neprijatnosti pri korišćenju. Nastavljamo sa temeljnim ispitivanjem ovog problema, ali želimo da uverimo Vas, našeg cenjenog korisnika, da za ovakve simptome postoji zaobilazno rešenje i želimo da istaknemo specifikacije ovog proizvoda.
   

  Dizajn i specifikacije

  Model slušalica WH-1000XM3 dizajniran je tako da optimalno radi na temperaturama u opsegu od 0 °C do 40 °C. Iako slušalice mogu da rade i radiće na temperaturama izvan ovog opsega, može doći do smanjenja njihovih performansi. Jedan način na koji to može da se ispolji je da dođe do nedosledne reakcije na nagle i značajne promene u temperaturi, počevši od toplog vremena (npr. u zagrejanoj prostoriji) do hladnog vremena (npr. napolju na zimskoj temperaturi manjoj od 0 °C). 
   

  Da li to znači da moje slušalice WH-1000XM3 mogu da koristim napolju kada su temperature u minusu? 

  Ukoliko uočite gorepomenuto ponašanje prilikom prelaska iz jednog evropskog zimskog okruženja u drugo okruženje u kom je značajno drugačija temperatura, imajte u vidu sledeće jednostavno zaobilazno rešenje: ISKLJUČITE slušalice i ponovo ih UKLJUČITE — na taj način ćete jednostavno poništiti određene parametre u uređaju i ispraviti nepredvidivo ponašanje.

  Hvala vam na razumevanju! Razmotrite postavljanje obeleživača na ovu stranicu ili instalirajte našu mobilnu aplikaciju „Support by Sony“ za potencijalne ispravke ovog članka.