ID članka : 00204979 / Poslednja izmena : 27.06.2019.Odštampaj

Obaveštenje o ažuriranju softvera za α7R III (ILCE-7RM3) i α7 III (ILCE-7M3) fotoaparate – 7. decembar 2018.

  7. decembar 2018.

  Sony Corporation
  Sony Imaging Products & Solutions Inc.

   

  Obaveštenje o ažuriranju sistemskog softvera za korisnike koji koriste α7R III (ILCE-7RM3) i α7 III (ILCE-7M3) digitalne fotoaparate sa izmenjivim objektivima

   

  Hvala vam što koristite proizvode kompanije Sony.

   

  Primetili smo da se sledeći problemi mogu pojaviti na α7R III i α7 III digitalnim fotoaparatima sa izmenjivim objektivima.

  1. U retkim slučajevima, model α7R III ili α7 III može prestati da funkcioniše prilikom pisanja RAW podataka na SD karticu koja je nekoliko puta već korišćena.

   Napomene:
   • To takođe može da prouzrokuje abnormalnosti u datotekama koje upravljaju fotografijama, sprečavajući da se one prikažu na fotoaparatu.
   • Nikakvi podaci fotografija na memorijskoj kartici se neće oštetiti ili izbrisati osim podataka koji se zapisuju u trenutku prekida.
   • Ako se fotografije više ne prikazuju na fotoaparatu, pratite korake u nastavku da biste koristili funkciju „Recover Image DB“ (Oporavak DB fotografija):
    • Izaberite MENU (Meni)→ (Setup (Postavka)) → [Recover Image DB] (Oporavak DB fotografija) → željeni otvor za memorijske kartice → [Enter] (Unos).
     Zatim fotografišite, napravite rezervnu kopiju podataka na računaru ili drugom uređaju i formatirajte memorijsku karticu na fotoaparatu.

      
  2. Uz α7R III, fotografisanje sa funkcijom Auto Review (Automatski pregled) može povremeno prouzrokovati da fotoaparat prestane reagovati.

   

  Sredinom decembra obezbedićemo za vas ažuriran sistemski softver kojim se rešavaju gore navedeni problemi. Do tada preduzmite sledeće predostrožnosti.
  Napomena: dok se pripremamo da vas obezbedimo novim sistemskim softverom, više nećemo nuditi trenutni sistemski softver kao ažuriranje.

  1. Pre fotografisanja napravite rezervnu kopiju podataka i formatirajte memorijsku karticu u oba otvora na fotoaparatu ili upotrebite novu memorijsku karticu.
  2. Postarajte se da je funkcija Auto Review (Automatski pregled) isključena prilikom fotografisanja.

   

  Želimo da se izvinimo zbog neprijatnosti uzrokovane korišćenjem zahvaćenih proizvoda i hvala vam na razumevanju.