ID članka : 00204140 / Poslednja izmena : 27.06.2019.Odštampaj

Pravila privatnosti za televizore BRAVIA 2010–2014

  Ovo istaknuto obaveštenje primenjuje se na sledeće Bravia televizore:

  • Modeli 2010–2014
    

  Kompanija Sony je napravila neke izmene u vezi sa praksama prikupljanja ličnih podataka kako bi bile jasnije našim korisnicima. Kliknite ovde da biste pristupili Obaveštenjima o privatnosti

  Poboljšali smo televizore, aplikacije i postavke uređaja analiziranjem obrazaca korisničke upotrebe. Da bismo to napravili, prikupili smo i koristili podatke aplikacije za televizor i udaljenu upotrebu (kao što je učestalost upotrebe aplikacije, pritiskanje tastera na daljinskom upravljaču, audio/vizuelni format, slika, postavke zvuka i sistema i broj i vrsta povezanih uređaja (npr. USB, HDMI)). Međutim, prestali smo da ih analiziramo od jula 2016. 

  Kompanija Sony Visual Products Inc je 1. januara 2018. postala kontroler podataka uvezi sa Bravia televizorima. Naš predstavnik u Evropskoj uniji je kompanija Sony Europe Limited, čija je adresa The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, Ujedinjeno Kraljevstvo. 

  Ako imate bilo kakve nedoumice u vezi sa načinom na koji obrađujemo vaše podatke, možete se obratiti timu za privatnost podataka kompanije Sony Europe Limited na adresu e-pošte: privacyoffice.SEU@sony.com. Takođe možete pisati kompaniji Sony Europe Limited, The Privacy Office, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0XW, Ujedinjeno Kraljevstvo ili se možete obratiti lokalnoj kompaniji Sony na http://sony-europe.com.