ID članka : 00186972 / Poslednja izmena : 17.10.2017.

Napomena za besplatan popravak: Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA izmenjivi objektivi – 17. oktobar 2017.

Proizvodi na koje se ovo odnosi i kategorije ovog članka

Kod malog broja objektiva SEL50F14Z Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA (E-mount), unutrašnjost objektiva može izgledati neprozirno ili mutno, što će uticati na ukupnu jasnoću.

Ako imate neki od dolenavedenih proizvoda na koje se ovo odnosi ili više njih koji su zahvaćeni ovim retkim fenomenom (detaljnije opisan u nastavku), ispunjavate uslove za naš besplatan program popravke. Besplatno ćemo popraviti objektive na koje se ovo odnosi do 31. oktobra 2019.

Više informacija potražite u nastavku ili nam se obratite.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje su nastale i hvala vam na razumevanju.


Fenomen

Kod malog broja objektiva SEL50F14Z Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA (za naše digitalne fotoaparate sa izmenjivim objektivima α sa E-mount objektivima), objektivi mogu izgledati neprozirno ili mutno.

Postupite na sledeći način:

  • Samo ograničena količina proizvedenih jedinica je podložna ovom retkom fenomenu. Proverite da li je moguće da je vaša jedinica zahvaćena pomoću Alatke za proveru serijskog broja.
  • Ako ste primetili ove simptome i proverili svoj serijski broj, obratite se obližnjem ovlašćenom servisnom centru da biste zatražili besplatnu popravku (bićete preusmereni na lociranje ovlašćenog servisnog centra ako je vaš serijski broj proveren). U suprotnom se vratite svom prodavcu.

    NAPOMENA: Postarajte se da imate dokaz o kupovini (kao što je račun) kada idete u ovlašćeni servisni centar ili kod svog prodavca.

 

Gde mogu da pronađem serijski broj?

Serijski broj je napisan na pločici koja se nalazi na bočnoj strani objektiva.

SEL50F14Z broj proizvoda

Važeći period za program besplatne popravke

  • Važi do 31. oktobra 2019.