ID članka : 00186208 / Poslednja izmena : 07.12.2021.Odštampaj

Mogući problem sa reprodukcijom CD-a na prenosnom radio-uređaju CFD-S70

  Besplatna usluga popravke je završena.

  Besplatna usluga popravke CFD-S70 opisana u obaveštenju u nastavku je završila 30. novembra 2021. Kompanija Sony će nastaviti pružati podršku za proizvod sukladno našim pravilima i propisima za uslugu popravke. (Dodato 1. decembra 2021.)  


  Cenjeni korisniče proizvoda kompanije SONY,

  Na nekim prenosnim radio-uređajima CFD-S70 može doći do problema da se neće reprodukovati muzika sa CD-ova zbog problema sa optičkim čitačem, unutrašnjim delom koji očitava podatke snimljene na audio CD-u. Zahvaćeni proizvodi se mogu identifikovati prema serijskim brojevima, kao što je detaljnije objašnjeno u nastavku.

  Da bismo rešili ovaj problem, obezbedićemo za vas neophodnu podršku za zahvaćenu jedinicu do 30. novembra 2021.

  Ako imate zahvaćeni model na kojem se ne reprodukuje muzika sa CD-ova zbog problema sa optičkim čitačem i u opsegu je identifikovanih serijskih brojeva, vratite proizvod ovlašćenom servisnom centru kompanije Sony (ASC). Ako njihova dijagnoza potvrdi da je problem uzrokovan kvarom optičkog čitača, obezbediće vam neophodnu pomoć.

  Hvala vam na konstantnoj podršci i izvinjavamo se za sve neugodnosti koje je ovo moglo prouzrokovati.

   

  Kako mogu znati da li je moj model zahvaćen?

  • Proverite da li drugi CD plejeri mogu da reprodukuju CD-ove da biste bili sigurni da problem nije nastao zbog izgrebanih CD-ova i sl.
    
  • Proverite serijski broj proizvoda pomoću našeg kontrolora serijskog broja
    
  • Ako vaš model uređaja CFD-S70 ima problema sa reprodukcijom i proveren je od strane našeg kontrolora serijskog broja, , vratite uređaj ovlašćenom servisnom centru. Oni će vam pomoći s procesom 


  Gde mogu da pronađem serijski broj?

  185712_public_CFD-S70

  1. Naziv modela i serijski broj se nalaze na dnu proizvoda
  2. Naziv modela CFD-S70 je odštampan sa spoljne strane, dok je serijski broj zalepljen unutar poklopca odeljka za bateriju
  3. Otvorite poklopac odeljka za bateriju da biste našli serijski broj