Sony BRAVIA® XG95 TV – pun
pregled igre

Sony BRAVIA® XG95 Full Array LED TV
Najbolje funkcije

Dinamična sportska zabava na velikom ekranu

Uočite svaki delić akcije u 4K HDR-u. Dizajniran za spektakularno gledanje na velikom ekranu, Sony BRAVIA® uvlači vas u istinski imerzivan doživljaj.

Fotograf: Mine Kasapoglu

Svetlo i jasno, čak i pri brzinama obaranja rekorda

Na nekim ekranima sportovi mogu biti malo zamućeni, ali tehnologija X-Motion ClarityTM omogućava da brze scene budu glatke i jasne. Bilo da se prikazuje završna oštra krivina pre zastavice za kraj trke ili udarac na gol za pobedu sa 30 metara, svaki sportski trenutak zadržava svetlinu i detalje, pa ništa nećete propustiti.

SIMULIRANA SLIKA

Najbolji mogući prikaz iz svakog ugla

Na ovom širokougaonom televizoru videćete žive, realistične boje, čak i kad gledate sa strane. Tehnologija X-Wide Angle prikazuje neverovatne nijanse i tonove na TRILUMINOSTM ekranu u kojima možete da uživate bez obzira na to gde ste u prostoriji.

Nagrađivani 4K LED TV – napravljen za šampione

Vaša karta za vrhunsku realističnost

Picture Processor X1 UltimateTM predstavlja naš najmoćniji procesor slike koji otkriva stotine objekata na ekranu, inteligentno poboljšavajući osvetljenost, detalje i boje. Rezultat je neverovatno realistično gledanje događaja iz prvog reda.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

SIMULIRANA SLIKA

Sport na XG95 Full Array LED TV-u, lokalno zatamnjivanje 

Mnogi LED televizori „osvetljeni su s ivica“, pa izvor svetlosti dolazi s trake LED-ova u dnu ili s obe strane ekrana. Iako je to dobro za pravljenje tankog, pristupačnog TV-a, nije optimalno za prikaz legendarnih sportskih trenutaka – svetle oblasti nisu dovoljno svetle, a crne oblasti mogu izgledati sivo ili plavičasto.

Sportske scene mogu biti problem i na „direktno osvetljenom“ TV-u. Umesto da traka LED-ova bude na ivici, postavljena je direktno iza ekrana i šalje svetlost kroz njega. Omiljeni sportovi mogu izgledati svetlije, mogu se javiti i ometajući oreoli svetlosti oko svetlih objekata na tamnoj pozadini i manje precizne boje u tamnim oblastima, a i TV je deblji.

Full Array LED
STANDARDNO LED OSVETLJENJE S IVICA
Full Array LED
FULL ARRAY LED

SIMULIRANA SLIKA

Full Array LED sa lokalnim zatamnjivanjem prikazuje sportove onako kako treba da se gledaju. Uz LED-ove postavljene po celom ekranu, pri čemu se svaka zona kontroliše u realnom vremenu, slika uvek ima preciznije crne nijanse i maksimume osvetljenosti, pa legendarni sportski trenuci izgledaju realistično i živopisno dok se kompletna akcija odvija pred vašim očima.

*Simulirane slike.

Gledajte. Slušajte. Doživite.

Prepustite se svakoj pobedi uz realistične slike i prateću akustiku. Prelepe detaljne 4K slike sinhronizuju se sa tehnologijom Sound-from-Picture RealityTM i pružaju audio-vizuelne performanse nezaboravne poput atletskih veština na ekranu.

Slika i zvuk se precizno ukapaju i čine pobednički tim

Tehnologija Acoustic Multi-AudioTM dodaje dva visokotonca za pozicioniranje zvuka postojećim zvučnicima punog opsega i stvara Sound-from-Picture RealityTM. Ova sinhronizacija zvuka i slike pruža imerzivniji doživljaj gledanja. Acoustic Multi-AudioTM vodi vas u središte akcije bilo da se ona odvija na stadionu domaćeg tima ili na cilju trke.

Upijajte atmosferu

Režim Audio Sport omogućava da se atmosfera iz dvorane prenese i da oživi u vašoj dnevnoj sobi.

Projektovan za uspeh

XG95 ima jednostavan, minimalistički dizajn, što vam omogućava da se usredsredite na ono što je važno – igru.

Prevucite

Dodatni preporučeni BRAVIA® OLED televizori za uživanje u kompletnoj akciji na terenu.

Nagrađivani AG9

Ovaj 4K Ultra HD TV ima naš najmoćniji Picture Processor X1™ sa preko 8 miliona zasebno kontrolisanih OLED piksela sa sopstvenim osvetljenjem i impresivnu veličinu ekrana od 77”, a savršen je za ljubitelje sporta koji žele da vide svaki detalj.

Otkrijte naš asortiman BRAVIA® televizora

Svaki televizor, od modela 4K LED XG85 do modela 4K OLED AG8, stručno je izabran za vas da biste uživali u omiljenim sportovima.